Hästar på rymmen

japp, igår var hela våran flock på 8 hästar ute och sprang... när vi kom från skolans såg jag att de galopperade där de inte skulle vara! De hade rivit hela staketet och smitit ut i sommarhagen som stod öppen!!! Men som tur var så hade våran granne Vidar stängt grindarna så att de inet rymde ut därifrån. Men så då var det bara att kuta och hämta kraftfoder i en hink och ropa på dom, men de tyckte att det var mycket roligare att galoppera runt där :S Det vara bara matglada Sunny och Grim som kom... så jag fick gå runt i snön med mina iskalla converse skor och jaga hästar hela eftermiddagen :P
Men nu håller de sig förhoppningsvis inne i hagen :)

muppade bank

de kan ju inegnting. det säger bara de saker som jag redan vet,  de borde vell vara pålästa om sina egan vilkor och avtal!!! Dumma, dumma, dumma!!! åh... vad ajg hatar krongel.

hos Jimmy

Nu sitter jag här i Jimmys knä :) men den här kvällen har jag spenderat med Jimmys pappas sambo Ewe, det har varit trevligt :)  vi såg ett bra äckel program om en kille som inte hade städat på typ hundra år. Han bodde i en lägenhet som var 70 kvadrat, de städade ut sopor ur den som samanlagt blev tre ton... helt sjukt!
I kylen hittade de ett smörpaket frn1995.. 12 år gammalt liksom, uscha! sen hade han inte bytt lakan i sin säng på 25 år :S   ojoj asså. Men han själv såg ren och  fräsch ut iaf...men ändå!

blä

Nu börjar våran lektion snart... jag orkar inte!!! jag är verkligen så sjukligt skoltrött även fast vi har världens bästa schema, men det är jobbit ändå som jag har så långt till skolan.

image132

skolan

Nu sitter man här i skolan igen. vi börjar inte förrens kl 09.40 men det går ingen buss som passar till det så vi måste åka in med bussen som går 07.45 från mig, det är en jobbig buss att åka med som det åker så mycket småungar med den och jag fattar inte hur de kan vara så himla morgonpigga, de sitter och bablar och skriker hela vägen till Bergsjö där de äntligen går av :P hehe, nej va elak jag är, men det är jobbit när man är så trött så man hellst skulle vilja dö eller nåt :P

För nåt år sedan. Franse var mkt snyggare klippt då en för tillfället :P
image82

men men... efter arbetsmiljö och hälsa lektionen som vi har nu på morgonen så ska jag och Jimmy gå ner till granngården så jag kan lämna in klippbladen igen, hoppas på att jag kan reklamera dem och slippa betala igen, eller jag kommer vägra betala igen, aldrig... då blir det ju 400:- för att klippa lilla Franse och det går jag inte med på, det är de som har slarvat och då får de göra om det gratis tycker jag!

idag kommer Turbos förra ägare och hälsar på honom, det ska bli roligt... men det bvetyder att ajg måste försöka hinna med 13.30 bussen för annars kommer jag hem försent och hinner varken mocka, sopa eller ta in honom. Men men, det ska nog gå bra, snackar med Anders om jag kan börja lite tidigare och sen sluta tidigare.

Jag och Turbo
image84

Sötbilder

Hittade lite söta bilder på Malins lilla Doberman valp som är ganska stor nu :)

Bebis Nachido och syskon :)
image131


Mamman till Naschido
image130

Min dag...

japp.. på idrotten tog jag en prommenad, passade på att hämta ut klippbladen till Franses klippmaskin... men tror ni att det var slipade då??? Nej! Jag hade ridlektion för Noomi och Isabelle och de skulle få lära sig hur man rakar av en häst pälsen, men klippmaskinen började kurka ihop efter typ två drag, men vi försökte så gott det gick men tillslut fick vi ge upp. så nu står det en halvrakad rugguggla i hagen, inte vackert! stackars liten kommer bli mobbad :( ska gå tillbaka och säga att de inte kan ha slipat dem och begära attt de slipas om, jag har ju trotsallt betalat 200 spänn för att få de små skitarna vassa!


Några av mina ridelever :) Naela, Ida, Molea, Emmelie och Noomi
image129


God morgon

Idag börjar inte vi förrens 12.00, väldigt skönt :) men det jobbiga är att jag har en väldigt pratglad lillebror som suttit vid tvn utanför mitt rum hela morgonen och pratat med Isabelle... inte lätt att sova då. Men de gick till bussen kl 8.00 men då kändes det bara onödigt att försöka somna om som jag vet att jag kommer vara 1000 gånger tröttare nästa gång jag vaknar då. Sen så är det ju skönt att ha en massa tid på sig innan man måste kuta till bussen.

Idag har vi idrott, men jag tror inte att jag ska vara med på den som jag inte känner mig helt frisk än, hostar en massa. så på idrotten ska jag nog gå ner och hämta ut klippbladen till Franses klippmaskin som har varit på slipning för idag ska Franse bli en nakenhäst istället för en angårahäst :P


Sova?

Borde man kanske sova nu? hmm.. Ja är vell svaret!
Men jag är en så kallad nattuggla som inte gillar att gå och lägga mig på kvällen och inte gillar att gå upp på morgonen.
För det andra så är inte Jimmy här och då känns det så himla tråkit att sova... Jag kan typ inte somna utan honom bredvid mig. När jag sover själv tar det typ 1-2 timmar att somna, men när jag sover med Jimmy somnar jag typ på engång.

Jimmy är en bra person på alla sätt och vis. Jag är så himla glad att ajg har honom, jag vet faktist inte om jag skulle klara mig utan honom, eller jo, det är vell klart att jag skulle, men ändå. Jag älskar honom väldigt mycket och den 23 april i år har vi varit tillsammans i 4 år :D 4 underbara år! <3<3<3


image128

Ny designe!

så vad tycker ni???

tror att det här får bli det nya utseendet på min blogg för ett tag framöver :D

Det tog ett tag att fixa så att allt stämde, men tror att jag är nöjd nu.


Skulle dock vilja åka till studion och fota lite nya bilder... ska höra med syrran om hon har lust att följa med dit någon dag snart :D


jag och mina småsyskon :)
image127

Under uppbyggnad

haha, ja det kan man säga att min blogg är just nu... ska prova lite ny layout. Får se hur det kommer sluta!
men det är anledningen till att min sida ser lite muppad ut just nu :P

Gamla bilder

japp, nu ska jag lägga upp lite gamla bilder på mig och Jimmy, vet att Karin kommer bli glad då :D hihi!
Ska bara se om jag hittar några man vågar visa för folk :P

Okej, så ni vet är alla de här bilderna för längesen!!! :P


Min sötis med långt hår
image114

Mina pojkar Johnny och Jimmy ;) skolavslutningen i 9an
image113

Alexis, Hanna, Jimmy och Pontus. Skolavslutningen på IV.
image120
jag och Hanna
image121

Jimmy ute vid havet, på stranden Koharet
image115

Kollage på mig och Jimmy
image117

Puss puss :)
image116

Jimmy tror att han är en cool gangster :P
image118

haha, jag med cowboy hatt :P
image119

hoppas på bättre lycka

Jag ska till Jimmy snart, hoppas på bättre lycka idag än vad jag hade igår när jag missade sista och ända bussen. Men indag ska ajg inte åka buss utan med pappa, så jag borde ju inte missa bilen i alla fall.
så jag och jimmy får ha våran myskväll i kväll istället, vi hade nämligen hyrt film och grejer till igår, men det blev ju inget av det som jag inte kunde komma dit på nåt sett.
funderar på om jag ska överaska min älskling med att köpa godis :D hoppas du inet läser just nu jimmy för då blir det ju ingen överaskning :P hehe!


haha snyggingarna för snart fyra år sedan :P
image112

Fan!!!

ja, det kan  man verklige säga!!!! jag skulle till jimmy med bussen som går 20.40 från mig... vi var hos pasi och mia så pappa gjorde mig sällskap upp till bussen så att jag slapp gå själv i den mörka skogen :P
när vi kom upp på vägen och gott en bit och var ganska nära busshållsplatsen så hör vi att det kommer ett fordon, pappa säger : tänk om det är bussen, men jag säger att det kan omöjligt vara den för   den ska inte vara här förrens om 5 minuter, det tar ju en kvart från hassela hit... men pappa hade rätt, det var bussen, vi viftade med våra reflexer och hoppade och vinkade, busschauffören saktade in men sen fortsatte han att åka!!!!! KUL JUL! nej, verkligen inte som det var ända bussen som går från mig på lördagar!!!! blev så himla arg, han kan omöjligt ha kört på tio minuter från hassela när det tar en kvart med bil. antingen måste han ha starat innan han skulle eller så har ahn kört som en jävla idiot!!
jag ringde till xtrafik i hopp om att de skulle skicka en taxi, det är ju inte mitt fel att bussen var så där tidig.
Hon jag pratade med sa att det var ugefärliga tider som står i busstidstabellen och att hon tyvärr inte kunde göra någonting... jag försökte övertala henne men det gick inte, men hon tyckte också att det var dålig att bussen varit tidig och att han inte stannade när han såg oss.
Sen ringde pappa dit, då sa hon samma sak, men då frågade han hur långt innan eller efter tabellen det var som man kunde få ersättning, men det kunde hon inte svara på för det är bara ungefärliga tider, hmm, har man verkligen resegaranti då? ska jag behöva stå där en halvtimme innan för att vara säker på att bussen inte ska vara förtidig? eller hur långt innan måste man vara där för att ha en chans att få ersättning? är inte en tidtabell till för att följas? Tydligen inte. Men jag tycker att man inte ska behöva gå hur långt innan som hellst för att vara säker på att inte missa bussen, jag tycker att det ska räcka med fem minuter innan.
men aja, förstår att bussen kan råka vara tidig ibland, men det är väldigt störande när man bor mitt i ingenstans och det inte går någon mer buss den kvällen!!!!

vad ska man gör med framtiden?

Ja, det är den stora frågan. Jag och mamma har suttit och pratat lite om vad jag skulle kunna jobba med. Jag är ju så sjukt kräsen av mig och vill inte vilket jobb som hällst.
Jag vill ju bli fotograf, men det är ju svårt att livnära sig på det. Men nu är det så att jag har en idé inom foto som både jag och mamma tror kan funka.
Men man kanske måsta ha ett jobb på sidan om också, en av mina drömmar är att ha egen travhäst och starta med, vore ju nice att kunna tjäna pengar på sin hobby. Då tänkte vi så här att jag kan ju ha den här hemma hos mamma och pappa, antagligen en kallblodstravare så att den kan gå på lösdrift. Då kan vi hjälpas åt med hästarna. Eller så tar jag ett jobb på halvtid någon annastans och har fotograferingen och travhästen som jobb på resten av tiden. För jag hade inte tänkt att ha ett stort travstall med massor av hästar utan bara typ en eller två och vara på amatörtränarnivå, det blir bättre med skatter och allt.
Men om jag ska jobba som travtränare så måste jag praktisera lite mer i ett travstall och lära mig ännu mer, ska kanske prata med Annelie om hon behöver hjälp eller om hon vet någon som man skulle kunna vara hos.

men men... man får se vad tiden visar.

Min nuvarande varmblodstravare :D
image83

Gott! :D

Igår bjöd Jimmy mig på Texas steak hous, så himla gott! Det är verkligen det bästa stället man kan äta på i Hudik, fast amn kan inte äta där så ofta om man inte är miljonär.. det är svindyrt, men det är det värt någon gång ibland!
Sen hyrde vi film och åkte hem till mig och hade myskväll :D

Tack för en underbar kväll Älskling <3<3<3


image111


Paolo Roberto

Han hade en jätte bra föreläsning i Sundsvall när vi var på mässan om högskolor. Jag gillade verkligen föreläsningen, den handlade om honom och om att man ska tro på sig själv, att man klarar att göra det man vill bara man har den rätta drivkraften. Han berättade om sitt liv och hur han hade klarat upp saker å ting och hur allt hade blivit bra.
Men många tyckte att han skröt för mycket, men jag tycker att de har missuppfattat hela grejen då. Bara för att det har gått bra för någon i livet och han berättar om det är det vell inte att skryta? Men det är vell som vanligt, den Svenska avundsjukan, jag tycker att det är ganska konsigt att folk accepterar mer om någon berättar om hur dåligt den har det och hur dåligt den mår, men om någon berättar om hur bra den har det och hur bra den mår, ne då skryter den bara, det är en person man tycker illa om för den berättar om att den har det bra... ska det verkligen vara så? Vill vi heller att folk ska må dåligt än bra? Kan man inte vara glad för någon annas skull? Nej, tydligen inte! Jag tycker att det är fel. Jag vill hellre att folk ska få ha det bra än dåligt, vad är det att bli så himla avundsjuk på? varför bara säga att man skryter? kan någon förklara för jag förstår inte!?

hemma

Nu är jag hemma, kunde ta mig ut med Tubben en stund, det var roligt, det avr ju så länge sen nu!

Är hemma helt själv... mamma och Malin är på valpkurs, pappa jobbar ju i stockholm och Antonio och Isabelle är i gympasalen å tränar lite friidrot... så tråkit att vara helt själv ju!!!

men men, ska kanske plugga, borde passa på nu när det inte är någon hemma. men ajg orkr inte!

I morgon ska vi på en mässa i sundsvall om högskolor, ska dit med skolan, hoppas man blir lite klokare över vad man vill gör med livet sen efter den :p hehe, man akn ju alltid hoppas på att man hittar sin drömutbildning i alla fall.


Va skönt det vore att vara liten igen!
image51

tro eller inte tro?

jag ahr aldrig trott på gud eller någon som hellst religion. och jag kommer ALDRIG att göra det heller.
var på ett jätte bra uppträdande nyss, eller ja, allt avr bra, dansen sången och det... men sen när de började med allt gud och jesus älskar alla snack, å ni kan välja nu, dörren står öppen för er, välj nu innan det är för sent, sen kom det värden sjukaste propagandafilms grej om varför man ska välja att tro på gud, gud älskar alla, han älskar dig, han finns för alla som går ensamma på skolgården mm...
asså, shit! ajg kommer verkligen fortsätta vara ateist å kommer nog aldrig förstå hur man kan tro på sånt där, den där propagandan fick mig att verkligen veta att jag aldrig kommer tro på det!
mycket att ajg inte tror kan ju vara min extrema ateist pappa som vägrar att gå in i en kyrka... kanske tack vare att farmor tvingade honom att ghå i kyrkan varige söndag när han var liten , hehe! Men jag ahr verkligen inget emot att andra tror på det, men jag själv kommer nog aldrig att förstå.

men men,,, nu börjar min lektion.

skolan

Nu sitter man här i skolan, har inte varit här på en vecka som ajg har varit sjuk. men nu är jag tillbaka. Det är tråkit, eller aa, roligare en att vara hemma och vara jätte sjuk, har ju bara två lektioner som tur är, börjar 11.40 och slutar 13.50 i dag, ganska skönt om man säger så.
sen så längtar jag tills all denna is försvinner, jag har ju inget att göra på dagarna, det är halt å jobbit ute så jag kan inte rida eller köra, kan knappt ens gå själv ju. Vad gör alla om dagarna? sitter man bara inne och gör ingeting?
haha vilken nörd jag är, jag vet verkligen inte vad jag ska göra på dagarna när det är sånthär väder. På kvällarna kan man ju sitta inne framför Tv:n eller datorn, men det vill ajg ju inte göra på dagen, då vill jag ju vara ute. Men det går ju inte nu!! eller det går inte att göra något ute ju!!

och så vill jag köpa en balklänning. måste ner till stockholm snart och göra det!

fan

råkade ta bort min header. Men jaja. får göra en ny någongång!

MUHU! hiho!

haha, jag är så dålig på att komma på överskrifter asså :p men men, så får det vara.
Jimmy var här en stund i kväll, det var mys för jag har inte gjort nåt på hela dagen.
Först la vi oss i min säng å somnade båda två en stund för vi skulle vänta på att det kom lite mer varmvatten för vi skulle duscha å syrran hade precis duschat en långducsh innan oss. Sen vaknade jag å gick å duschade själv för jimmy orkade inte å ville fortsätta sova :P sen har vi varit på mupphumör och typ fulat oss massor å Jimmy har typ försöka mosa mig och mörda mig genom att kittla mig som en galning å det är det versta som finns, haha så snäll pojkvän liksom!
men det var roligt, det var länge sen vi var så galna å töntiga , haha :P
sen kollade jag på lite gamla bilder på våran fina hund Malte och våran fina orm Hilda, gud vad ajg saknar er!!!


Malte på julafton

image97Hilda och jag
image99Hilda i Malins tröja och jag bredvid
image100

Malte och jag
image101


Hilda i sitt klätterträd. I bakrunden är det vårat hus vi bodde i i Åkersberga!
image102


Malte och Malin under köksbordet
image103

lallalalalala

Jag är sjukt rastlös. har typ inte gjort någonting på en vecka som ajg har varit sjuk. skulle till jimmy igår man han hade träning tidigt i dag å jag hade ingen skjuts hem å jag orkade inte vara hos honom själv hela dagen. så jag var hemma och umgicks med mamma, pappa, Malin, och Johan och Josefa som är här å hälsar på. Det var trevligt, men jag vill ju hitta på nåt!!!! å det är halt ute så det går inte att rida så jag kommer verkligen inte kunna göra någonting i dag :(
kan inte nån rädda min dag!!!!

fotografering som vanligt!

fast i dag hjälpte jag jimmy som inte hade tagit sin miljöbild en... vi har i uppgift i skolan att ta en bild på en människa och en byggnad bakom, eller att man är i byggnaden, människans kläder å allt ska man göra så att det passa ihop med huset.

Jimmy å jag kom på att han kunde ta en gammaldags bild i våran loge å jag kunde vara piga :P haha!
såhär blev resultatet:

image94    

alla hjärtans dag! <3

Myyys, men jag är sjuk.

Men min Jimmy är så gullig och har lyckats fixa skjuts till mig efter sin träning, vilket han aldrig brukar få i vanliga fall. så vi kommer kunna mysa lite till sammans å han ska få en liten alla hjärtansdag present av mig :D

älskar dig Jimmy <3<3<3

image55

men bestäm datum då!!!

alltså, varför har det inte bestämts nåt datum till karnivalen mm än? det måste man ju veta långt innan om man ska boka flak å grejer..
å jag vill veta för i dag är det sista dagen man kan boka "åk två, betala för en" på flyget ner till spanien, och jag å Jimmy vill boka nu!!!!! men det går inte, vi vill ju inte missa karnivalen å allt som händer runtikring studenten. och problemet är att det erbjudantet endast gäller till den 31 maj... så vi kan inte åka när de är de där två veckorna vi är lediga, för då är det för dyrt!


Lite bilder från när josse och elina å jag var i hassela och åkte skidor! Vi fick låna pappas bil, men vi fick reservnyckel som inte har någon liten tryckknapp som man låser upp med. utan det var bara en vanlig nyckel och som pappa aldrig låser upp bilden med själva vanliga låset så frös det hela tiden, så så fort vi skulle ha något ur bilen fick vi hämta en påse med kokhett vatten å hålla mot låset, haha, man kan tro att våran bil är ett ruckel när den håler på så, men det är den inte , den är egentligen snygg å bra, men jag var lite arg på den :p haha!


image91
jag å josse tinar upp låset


image92
jag och Elina gör oss redo för backen!

image93
Vi i studion


Mer bilder finns på http://www.mikaelaz.pixbox.se


...

usch.

ne fy, ååååh.... 39.1 i morgonfeber igår... lite bättre idag, men ändå bajs.

men åååh.... jag tänker tydilgen inte som en viss annan heller. men men. får se hur det blir.

blä, hatar att vara sjuk. hatar allt just nu.

oj vad jag är negativ, men det måste även ajg få vara en gång. jag braukar faktist nästan aldrig avra det annars!!!

muhu :(

Längtar efter sommaren

Jag längtar efter sommaren då man kan sola bada å ha det härligt!

då ska jag köra vagn och bada massor med min gullponny :D

Franse är helt galen, han älskar att bada och verkligen kastar sig ner i vattnet istället för att gå vanlig ner för den lilla kanten ner i forsen.

image88
Franse hoppar ner i forsen :D

image89
haha, min galna häst och syster! :P

image90

sjuk.---

blä också... nu har jag blivit jätte sjuk. vaknade i natt av att jag hade versta febern och inte kunde sova :( tog en alvedon och somnade vell tillslut... kl 10 i morse väkte jimmy mig för han vill gå upp för han var hungrig... då kände jag mig lite bättre, men när jag ställde mig upp kände jag att jag mådde piss rent ut sagt! gick ner, drack lite te men var inte sugen på att äta nåt, emn fick tillslut i mig ett ägg och när jag väl hade börjat äta var det ganska gott så jag åt två ägg och en macka å jucie, men har ändå typ världens himla feber och ont i halsen, har proppat i mig alvedon vilket jag typ aldrig gör, men mår ändå sjukt dåligt :( jag som har min första körlektion på tisdag, men vad det verkar som nu blir det till att ställa in den, känns onödigt att gå på den när jag är såhär sjuk och ändå inte kommer kunna ta åt mig allt läraren säger. :(


men men... till lite posetiva saker nu:

Linda ringde från spanien idag, nu hade hon fått ett nytt nr :D så himla roligt att höra hur hon har det!!!
De har flyttat in några nia tjejer i deras lägenhet så jag å jimmy kommer kanske inte få plats att sova där när vi ska dit i slutet av maj, men jag å linda kom på att vi kan ju sova på luftmadrasser, för vi har ju faktist båtluffat, så kräsna är vi inte. å om det blir nåt krongel kan vi kanske sova hos de några nätter å sen några på hotell så det inte blir så dyrt :)image87

Min Älskling <3

mm.. snart kommer min älsklings Jimmy hit, det ska bli mys, längtar efter att få vara själv med honom nu å bara sitta å mysa framför en bra film!!! Han är en sån underbar människa som jag litar på upp till 200%.

tråkig kväll...

japp, igår hade jag inge kul när vi var ute :P var inte på festhumör alls... satt mest och kollade på klockan och väntade ut tide... men sen självklart, precis typ en halvtimme innan man måste gå till nattbussen blir allt jätte roligt, varför är det alltid så? jag vill bo inne i hudik ibland asså å slippa passa dessa bussar så man kan gå å komma som amn vill istället!!!

mhuhuuuu!

jag är sjukt trött... tror att jag håller på att bli sjuk :/ jag som har varit hemma aldeles för mycket från skolan redan... men i morgon ska jag till skolan även om jag är sjuk, får proppa i mig alvedon, vi har nämligen fått en ny fotolärare som jobbar som fotograf egentligen, Fhilippe Rendu, ni som läser HT har säker sätt hans bilder någon gång... han brukar ta brölloppsbilder. Man lär sig iaf sjukt mycket på hans lektioner, eller har iof bara haft en lektion ensålänge med honom, men på den lektionen kändes det som jag lärde mig mer en vad jag gjort på  hela höstterminen.. vet att många i våran klass hellre hade haft kvar den gamla för de är rädd för att få lägre betyg nu med en serriösare lärare... men jag struntar nog i om ajg skulle få lägre betyg bara jag känner att jag lär mig nåt, för foto är verkligen min grej, jag tycker att det är sjukt kul och vill lära mig massor om fotografering, de digitala systemkamerorna och bildredigering! jag ska nämligen försöka bli fotograf någon gång i mitt liv, har några planer på hur jag ska kunna lyckas :D


I helgen tror jag att det blir en rolig helg, vi ska nämligen till bockarna, vårat favo ute ställe :p å vi kommer nog att vara vårt gamla utgångsgäng för omen kommer hem över helgen för jimmy han och martin ska fortsätta spela in deras skiva, när den är klar måste alla köpa den för det kommer bli sjukt bra :D :D :D

Helgen

nu ska jag berätte lite om min, Josse och Elinas helg... de kom hit i torsdags med min pappa. I fredas var de med mig i skolan och vi fotade lite roliga bilder i studion :) lägger upp lite bilder sen. På kvällen skulle vi partajja lite å fira att jag och josse har fyllt år, men josse hittade inte sitt pass och hon har inget legg, men som tur var så var det G-festen så vi kom in endå... Men folk ät ju dumma i huvudet! asså, shit, varför släpper de  in småungar som går i 7-9an... det blir så sjukt tråkit som de är så omogna och för stör för alla andra, typ stilen: åååh, jag är så full så jag inte kan stå fast jag bara druckit en 3.5:a shit asså!  sjukt när vi skulle in, folk betädde sig som om det hade varit kön in till en konsert! men men... där inne var det samma sak när man skulle lämna in jackorna, en stackars tjej blev nockad av en kille tack vare att den idioten och en annan plötsligt fick för sig att slå ihjäl varandra och hon stod där och fick hans huvud i ansiktet, hörde hur det knakade i hennes käke eller näsa eller nå... så synd om henne! jävla pucko killar.... nere på dansgolvet var det sjukt mycket folk och ingen verkade veta hur man dansar och stog bara och hoppade upp och ner, kulö kul för oss som ville dansa :S sen alla dessa 13- 15 åringar som ligger och krälar på golvet :/ jaja, jag ska inte klaga, andra verkade ha roligt men inte vi som gick dit för att dansa massor hela natten. Jimmy satt i baren i stället, förstår honom :p men vi hade tur så josse fick komma in i baren utan sitt legg :D så sita timmen var i alla fall lite roligare :)

På lördagen red vi en runda på typ1.3 mil, helt underbart att rida tillsammans med Josse coh Elina igen, vi tre har inte ridit tillsammans sen vi var små. på kvällen var vi bara hemma för vi skulle upp i tid på söndag för att åka skidor i hassela...
Mitt i natten vaknade jag av att josse satt i min säng, hahah, det var lite komiskt:
- Hej. sa jag lite förvånat.
-hej, jag tänkte sova här, sa josse...
- ehm, okej, varfördå? undrade jag :P
- för att det är bilar! sa josse och jag fattade ingenting:p
-vadå bilar???
-ja, det är bilar!
-men vadå bilar??
-Ja, sånna man öppnar dörren och sitter i!!! sa josse argt :P
- ja, men var är det bilar?
Josse pekar på sin madrass och säger argt och som om jag var dum i huvudet som inte fattade:
- det åker bilar där nere och jag vill inte bli påkörd!
hehe jag fattade typ ingenting men hon sa att hon fick sova i min säng...  haha! sen på morgonen kommer hon ihåg att hon vaknat och satt sig i min säng men kommer inte ihåg varför och kommer inte ihåg att hon sagt allt det där, det var så sjukligt roligt!  :D


mm... sen så på söndagen hade vi en heldag i hassela, det avr sjukt mysigt och roligt att åka blades igen. hade sån träningsverk i ryggen sen bara , haha!
sen åkte josse ner till sthlm igen med pappa emn elina stannade ända till idag... så igår så var vi ute och körde släde å sen myste vi bara inne :D det var roligt att åka släde! Sen kom jimmy hit, emn han var lite osocial som han ahde köpt ett nytt tv spel, men det var kul att ahn kom hit i alla fall :D

släd tur,.

japp, nu ska jag och elina ut på en liten slädtur efter Franse, min lilla mini shettis, mysigt!

jag är lite dålig på att uppdatera just nu, har inte haft så myvket tid, emn sen kommer jag skriva om vad vi gjort i helgen och berätta om när josse kom upp å sov i min säng för att hon inte ville bli påkörd av bilarna som åkte på hennes madrass ;p hahaha!   - Men en sån man öppnar dörren och sitter i...

Blades :D

I dag har jag, elina och josse haft en underbar skiddag i hassela, sjuk bra före i backarna, nypistat hela dagen efter som det typ bara var vi som åkte som alla andra kollade på tävlingen som var där,
det var första gången jag åktwe sen förra vintern och det var sjukt kul :D å det som är så bra är att elina har körkort så vi lånade pappas bil så vi tog oss dit och hem själva :D
jag måse verkligen skaffa körkort..men ajg är på god väg!

fick i 19 års present att mamma och pappa betalar mitt körkort :D:D:D så ajg har första körlektionen den 12/2 :D så himla roligt.

men nu ska jag gå ut i stalletr och ta in pollarna...

Hungrig

Nu sitter jag i skolan, Josse och Elina är här :D

jag är sjukt hungrig och klockan är bara 08.58 :S hur ska det här gå!

RSS 2.0