Polisen!

Hej alla glada!
Jag vet att jag är så dålig på att skriva här, ska försöka skärpa mig.
Jag tänkte berätta för er vilka snälla poliser vi träffade på i helgen. Jag var chaufför från Hassela, hade för mycket folk i bilen och körde alldeles för fort, då mitt i en kurva, in på en liten grusväg så ser jag som jäkla reflexerna skymta fram, men det var alldels för sent att bromsa in, det jag hinner se är två poliser som kastar sig in i sin bil och börjar köra efter oss, FAN!!! Jag hinner tänka på alla böter jag kommer få, fortkörning, för många i bilen och sen hade min bil haft körförbud ända tills samma eftermiddag då besiktingen var, men tänkte om det inte skulle hinna synsas hos dom?
Fan fan fan!! Jag har inte råd med det! Men Tommy kom på idén om vi stannar bilen och han och Häggen hoppar ur och har "piss paus" så kanske dom inte tänker på att vi är för många.
Sagt och gjort, jag stannade, som hoppade ur och polisen stannade bakom oss och frågade vad Tommy och Häggen tänkte göra, -pissa, får vi det? Ja, det fick dom. Jag sattt och var jätte närvös som man alltid är när man träffar polisen, tänk att man alltid känner sig så skyldig även om man inte har gjort något. Jag fick blåsa och visa körkort, de frågade vems bil det var och kollade upp om allt stämde, det gjorde det så dom önskade oss en trevlig kväll och lät oss köra vidare med för många i bilen :D Vilken lättnad!!!!
JAG SLAPP BÖTER! :D

Lina och Milan

Idag har jag varit och hälsat på Lina och Milan, gud vilken underbar unge Lina och Jimmie har asså :) så himla söt!
Det var riktigt trevlig, jag och Lina satt och pratade massor som vi alltid gör, gillar verkligen Lina, hon är en så härlig person! Vi ska även ut och rida någon dag nästa vecka och se om Milan går med på att vara med min mamma medans :) Vore kul att ha lite sällskap i stallet, nu när Malin är gravid så är jag ju för det mesta själv där ute, inte så kul alla gånger.
.
Nu sitter jag här med en sovande älskling bakom mig, han är lite sjuk den stackaren! Hoppas på att han blir frisk snart, han har feber och allmänt dålig. Hoppas att jag inte blir smittad bara, det har jag inte tid med!
.
Jusdet, jag och Katarina har ju haft vernissage nu till våran utställning, det gick jättebra och var hur kul som helst, och vad kul det var att det kom så himla mycket folk, tack till alla er!
Ni som vill se våran utslällning så är den just nu och en månad framåt på Bergsjö biblioteket :)
Vi var även med i tidningen, här kan ni se det:
http://helahalsingland.se/nordanstig/bergsjo/1.2870134-rekordunga-bergsjokonstnarer-staller-ut-pa-bibblan?sms_ss=facebook&at_xt=4d8649cf7a2e4793%2C0
.

Hudik-uppsala-sthlm-uppsala-hudik

Jag tommy och Alex tog en snabbtripp ner till uppsala och sthlm igår. Vi lämnade av två sängar i deras jobbarlägenhet i uppsala sen drog vi till Stockholm och länade in en studiopryl på norrmälarstrand, sen åkte vi en snabbis till Maria, Jacob och Johan och hälsade på, det var riktigt kul att träffa dom igen :)
Sen åkte vi tillbaka till uppsala och sov där för att sedan ta oss upp till lilla Hudik och Bergsjö igen.
.
Idag har jag varit ut med min galna lilla häst och ikvälöl har vi haft trevligt besök av Henke och Clas, sen så hade jag, Tommy och Alex våran big brother tradition som vi har varige kväll, haha! Gud vad big brother är bra i år, jag brukar aldrig titta på det för jag brukar tycka att det är så tråkigt, men i år är det sjukt kul och så sjukt roliga udda människor med, om ni inte har sätt det måste ni ju barta kolla, haha! ett gott skratt förlänger livet :)
.
Nu väntar jag på att Tommy ska komma tillbaka igen, han är å skjutsar hem Alex, sen ska vi sova! Skönt! Sov inge vidare i natt, jag och tommy sov ju i en 90 säng, usch asså, tänk att vi alltid sov i en sån innan, trångt! Fast vi har bara en 120 nu, men den känns bra mycket större, den dyger gott och väl.
haha, det här var typ den ända bilden jag hittade på Tommys dator, jag och Anita på midsommarafton ;) Undra vad mamma tänker? :)

It-rådgivarna

Dom har jag och Tommy varit hos idag, det gick bra, nu går det framåt med våran webbshop :D
Sen har jag färgat utväxten på mitt hår sen blonderat Denises hår, det gick mindre bra, hehe, men hon är söt ändå!
Nu sitter jag, Tommy och Alex här och väntar på at nästa Big Brother avsnitt ska komma ut så vi kan ladda ner det och titta på det, jag vet vi är nördar! ;)
Fullmoon party!!!

oj oj oj

Här var det visst väldigt länge sedan jag skrev nu. Jag har ju nästan glömt bort att jag har en blogg :P haha!
Ja, jag är ju iaf hemkommen från Thailand och längtar tillbaka väldigt mycket.
Jag har tänkt på en sak, när man är ute och reser så träffar man väldigt trevliga människor, människor som man känner att man skulle vilja lära känna mer, människor man verkligen klickar med och vill hålla kontakten med även efter resan, oftast brukar det rinna ut i sanden och så ses man inte något mer.
Men nere i Thailand lärde jag och Tommy känna tre underbara personer, det sa bara "klick" när vi träffades en kväll på en ö, dagen efter satt vi i en båt och på en buss tillsammans till en annan ö och delade på en lägenhet mitt på stranden tillsammans med dom, det kändes liksom som vi känt varandra hela livet, vi solade, badade, åkte vespa och gjorde barerna osäkra i nästan en veckas tid. När jag och Tommy skulle ta båten in till fastlandet för att sedan åka till Bangkok så tyckte vi båda att det kändes riktigt tråkigt att lämna våra nya vänner.
Men det vi vet är att vi kommer ha kvar dom.
Man borde ta vara på dom underbara människor man träffar!
Maria och jag
Jacob och Johan
Tommy, Jacob, Johan och Maria
Jacob och Tommy
Jag och Maria <3
Våran fina lägenhet :)

RSS 2.0