Vincent är en tjej!!!

Min kära vincent, min lilla kattpojke har blivit tjej, han har gått och blivit en tjej!!!
Vi som har haft honom sen i mars och trott att han är en kille, de som vi köpte honom av sa att det var det och vi har inte kollat sen dess, jag menar hur ofta ställer man sig och kollar en katt mellan benen?
Sen var det dags, igår skulle vara hans sista dag som riktig man för idag skulle kulorna åka.
Mamma tog med honom in till distriktvetrinärerna i hudik på morgonen och allt var som det skulle ända tills mammas telefon ringde och hon såg att det var vetrinärernas nummer. Hon blev genast orolig och undrade var som hade hänt.
Det var Kari-Anne som rinde och sa:
- Vet du Iréne? eran lilla Vincent är ingen liten pojke, det är en liten flicka!

haha, ja ni kan ju tänka er hur mycket både mamma och vetrinären skrattade. Sen ringde mamma och talade om det för mig som fick mig en chock och skrattade nog lika mycket jag med.
Min lilla kille har gått och blivit min lilla tjej!!!

ojojoj... men hon får nog heta Vincent iaf, hon har ju hetat det sen vi köpte henne nu ju.


Kuggad

Förresten så kuggade jag, blä!!!!!!!!!
så jag blev förtvivlad!


Men nu är det såhär att jag och min josse har båda fått uppkörning den 10 november i Ljusdal, tiderna efter varandra!
Då klarar vi det, ellerhur Josse!?Uppkörning

I morgon kl 16.15 så smäller det, då har jag min uppkörning i Ljusdal!!!!!
HJÄLP!Om jag inte klarar det blir jag förtvivlad...


Men om jag klarar det ska jag kasta mig runt bland lyktstolparna av lycka!

Så här kul har vi i min familj haft det i kväll:ja, vad ska man skriva?

jag har verkligen inte haft någonting att skriva om på senaste tiden därför är det lite dålig uppdatering.
Kanske är för jag inte hinner med att göra så spec mycket nu när jag jobbar varige dag, har hästar att sköta när jag kommer hem +att hinna umgås lite med mina nära och kära.
Fota lite vill jag göra också, men det hinner jag inte heller med. Lite jobbit som det är mörkt när jag kommer hem och när jag väl är ledig så hinner jag inte riktigt. Men jag har hittat en fotoutbildning som jag gärna vill gå i stockholm, men den kostar pengar, mycket pengar... 25 000:- ungefär per termin och den är i två år, eller egentligen kanske det inte är så jätte dyrt, men man måste ju ha råd att bo och leva också och då måste man ju ta en massa jobbiga lån.
Men men, jag funderar på det iaf :)
Min visdomstands operation går inte så bra den heller förresten, det gör bara ondare och ondare fast jag käkar tre penicilin tabletter om dagen och ungeför 6-8 verktabletter, uscha asså, jag kommer aldrig mer att operar bort en visdomstand för det gör så jävla ont!!!! Jag kommer se ut som ett skelett efter det här, har inte ätit mycket alls sen i torsdags morse :/ Jag är HUNGRIG!!!! och jag är inte den som är klen heller och jag hatar att ta massa verktabletter å grejer egentlige som pappa är så allergisk mot det och som jag redan har allergi mot flera mediciner är jag rädd att jag blir det mot de med, men jag klarar mig inte utan dem just nu, för om jag inte tar dem måste jag ligga ner för att typ inte svimma av att det gör så ont. men inflammationen jag fick i käken verkar ha gått ner lite för jag ser inte lika mycket ut som lina i emil i lönneberga nu :P

Gårdagen

Igår var jag, Ebba och Malin med Jimmy och Pontus. Vi tog det bara lungt, kollade lite på tv, satt och snackade och körde lite tv-spel. Det är faktist ganska skönt med lugna hemmakvällar med kompisarna ibland :)
Spec när man ser ut som en mupp i ansiktet och helst inte vill visa sig bland folk :p
Idag var det vell meningen att iaf jag jimmy och pontus skulle gå ut, men det blir tyvärr ingen utgång för mig, har så sjukt himla ont och var hos tandläkaren idag och fick penicilin och smärtstillande, hoppas det kommer gå över nu!!!!


Fan!

Jag ville jobba idag, jag hade tänkt det fast jag har ont och ser ut som pigan lina i emil i lönneberga när hon hade tandvärk, men inte går det, för i morse när jag gick upp såg jag ännu värre ut och har börjat svullna ner mot halsen och det får man tydligen inte göra mamma ringde till tandläkaren i bergsjö som som tur är hade öppet den här lördagen.
När de fick höra att jag hade börjat svullna ner mot halsen så sa dem -ojdå, ni måste komma in på engång! det får absolut inte svullna ner mot halsen!   kul jul, så blev det med min jobbardag och jag förlorar ytterligare massor av pengar tack vare dem där dumma tanden, har inte kunnat jobba på tre dagar nu och lördagar som är den skönaste dagen att jobba, man jobbar kortast tid och tjänar mest pga Ob.
Men men, det ser ju ut som att jag ahr blivit misshandlad eller något så det kanske är lika bra, antar att kunderna skulle vänt i dörren när de fick syn på mig :/

Såhär såg jag ut i ansiktet igår, jag ser ut som en mupp på bilden som jag har så sjukt himla ont och helt ofixad som jag bara låg hemma och typ dog, och nu idag är jag typ dubbelt så svullen och ser ännu hämskare ut men det har jag ingen bild på, men här är igår:


Ja, ni kanske förstår varför jag inte kan jobba idag när jag ser ut så här fast dubbelt så hämskare.

Opererad

Nu har jag klarat av en av mina versta fobier, att bli opererad!
Igår blev jag nämligen opererad i munnen, hade en visdomstand som inte kommit upp och satt dumt till in under den andra tanden.
Så jag fick åka till Hudiksvalls sjukhus, ha en grön "badmössa" runt håret och sedan ettt grönt skynke över hale mig så att bara näsan och munnen var framme. Sen bedövade de hela min mun och började skära upp hela tandköttet :/ Men de fick inte ut tanden så de var tvugna att slipa och såga i mitt käkben!!!
Det avr läskit men gjorde inge ont då, emn när bedövningen släppte  så gjorde det sjuktligt ont och jag har knappt ätit sen igår, det går nämligen inte.
Idag ser jag utt som en stor himla uppsvälld ballong i ansiktet och de gör lika ont, så det blev tyvärr inget jobb för min del.


Jag har en plan!

Jag har en plan!
Jag och min kollega Charls Ingvar Jönsson har en plan och den är tajmad och klar in i minsta detalj!
Vi behöver en hästtransport, en bil, något att dölja registreringsskyltarna med, en tygsäck, ett rep,rånarhuvor, dynamit, mat och resgodis.
Vi ger oss av så fort mörkret har fallit mot den Norska gränsen, vi ska köra fort, vi har ingen tid att förlora!
Vi ska akta oss för polisen och fartkameror. Ingen, och då menar jag INGEN ska få stoppa oss.
När vi börjar närma oss vårat mål ska vi ta det lungt, vi ska smyga oss fram så att ingen ser oss.
Vi ska bryta oss in, vi ska hämta det vi vill åt!
Vi ska tvinga ner den i tygsäcken så att den inte kan rymma och stänga in den i våran hästtransport.
Efter det beger vi oss tillbaka till vårat hemland och är LYCKLIGA!!!


Jag säger bara det, Annelie, passa dig noga!Charls Ingvar Jönsson och Vanheden ska hämta hem sin Harry!


Hungrig

Jag är sjukt hungrig och trött. Det tar på krafterna att jobba hela dagarna och aldrig hinna vara ute i solen.
Tur att jag är ledig imorgon iaf! Det beövs känns det som.
Men jag gillar mitt jobb och mina arbetskollegor, så jag ska inte klaga!
Har hittat massor av skor i affären som jag vill ha, men jag MÅSTE spara pengar!!!!

Ebba! :D

Idag har jag varit med min Ebba nästan hela dagen :)
Har fotograferat lite höstbilder på henne:


Party Party!

Igår blev det lite fest, det var nice!
Jag, pontus, jimmy, omen och marcus satt först i en lägenhet och förade lite, det blev inte så mycket "fest" men vi hade trevligt ändå. Vid 23 tiden bestämde jag, jimmy och pontus oss för att dra ner till Stadt. Jag och jimmy tyckte att vi kunde gå, det tar ca en kvart, men Pontus var lat så vi beställde en taxi istället :p men det var inte helt fel det heller, skönt att slippa knata i ovädret!
På stadt så var det roligt, vi trodde ett tag att vi kom på versta supergrejen, ett annat ställe att gå in på via hotelldelen så att man skulle kunna komma in gratis, men det sket sig :P
Sen hittade vi ett konferensrum i en annan del av stadt där vi hittade massa godis, hahaha! mums mums!
Men sen festade vi loss istället, det var kul och det var ganska mycket folk, träffade på ganska många kompisar :)
På bussen hem satt jag och snackade med häggen om åkersberga som han har varit där nere och jobbat nu och när han gick av så vände sig killen framför mig sig om och frågade: -är du från Berga???!
Hahahn det visade sig att han bodde i Waxholm som bara ligger en bit ifrån åkersberga, han kom här uppifrån men hade flyttat ner och jobbade där. Världen är liten ibland asså!
I morse när jag satt på bussen hem så visade det sig att min käre mamma hade glömt bort att hon skulle hämta mig, så snällt! Så jag hängde med upp till Martin en sväng så att jag slapp stå ute i regnet och vänta på att hon skulle komma.
Men tillslut kom jag hem och kunde äntligen käka frukost!


Körkort

Just nu har jag varit tre dagar i Ljusdal och haft en massa körlektioner, det har gått jättebra så nu är uppkörningen bokad :D
Sen så ska jag nog söka ett fotografjobb i stockholm tror jag, får se hur det blir, sista ansökningsdatumet är den 15 oktober och då måste jag hinna fotgrafera bilder att ansöka med. Men jag tror att jobbet skulle passa mig, eller jag vet nästan att jag skulle gilla det. Men men, får om jag hinner, det kommer ju ta ett tag att fota minst fem helt perfekta bilder på det dem vill se. Jag ska nog prova iaf.
RSS 2.0