IKEA

Idag har jag, Tommy och Häggen varit i Sundsvall å IKEA för jag har köpt ett jätte fint klädskåp :) Mamma ska nämligen ta ett av mina så då köpte jag ett nytt fint.
Vi passade även på att sola lite, men det tog inte så bra som där jag solar i hudik fast jag solade längre här en vad jag brukar göra så jag blev lite besviken, men men, lite brun blev jag allt.

Mitt nya skåp, ska bara orka montera upp det :Phehe, hittade en gammal bild på Erik och Häggen när vi var ute och åt med våran klass :P


jag å Tommy

Gamla bilder

Jag sitter här och flyttar över bilder från min externa hårddisk till min nya dator, det är väldigt roligt när man hittar gamla muppade bilder :P


haha, jag :P


Elina


JImmy och Jag


jag å Gunnar


Isabelle, Sunny, Jag och Gunnar


Mamma och Kelly


Isabelle


Omen och Jimmy


Jag


Kickan och jag

häst

Någon som vill ha ett galet varmblod på foder?
Hinner inte med min Turbo just nu som jag skaffade en liten arabhäst på tre år.
Om någon är intresserad så maila mig på mikaelazackrisson @ yahoo.se så berättar jag mer.

:)

Shoppa

I söndags när jag och Tommy var i birsta var det ju meningen att jag skulle hitta massa roliga kläder att köpa, men tro det eller ej, jag hittade inte ett enda klädesplagg! Ja, ni hörde rätt, Mikaela Zackrisson hittade inga kläder att köpa!
Istället så köpte jag en hårinpackning, så solade vi lite och käkade middag i Sundsvall, så det var trevligt ändå :) Men jag är förvånad över mig själv, haha!


Den här är sjukt bra! 

            
   Jag, syrran har fotat.                                snodde bilden från facebook ;P

woho :)

Idag har jag varit med Jimmy, det var sjukt kul att vara med honom en sväng igen, det var ju ett tag sen, han har ju flyttat till Hassela nu. eller ja, jag träffade honom en snabbis i onsdags när jag skjutsade in honom å några till till Hudik, men det räknas knappt så det var roligt att sitta och snacka lite. Jag och syrran har även varit ute på en liten kvällsritt, mysigt värre, fullmåne och allt!

Birsta

Nu ska jag och Tommy åka en sväng till birsta och shoppa :) hoppas jag hittar något roligt, är på shoppinghumör!
Men en sak jag måste handla som är mindre roligt är en till externhårddisk, måste fixa en till nu när våran andra dator har krashat, vågar inte ha mina bilder på bara en hårddisk ifall den också skulle paja.

Nu är det världskrig här hemma som vanligt, jag ska fan flytta här ifrån, jag pallar inte att bo hemma längre!!!!!!

Bockarna ikväll?

Jag funderar på att gå ut en sväng ikväll som jag ändå ska köra folk till bockarna. Kanske inte så kul att gå ut och inte kunna dricka något, men men, det kan ju vara kul att vara lite social med vännerna ändå!
Ska göra mig lite iordning nu och sen åka så får jag se om jag hänkar på eller bara kör dem.
För övrigt så känner jag att jag vill jobba med bara fotot nu! Är så taggad på det, men jag vill inte säga upp mig från skoaffären heller, spec inte i de här tiderna när var och varannan människa går hemma och är arbetslös.

vilken helg

Nu är man 20 år :)

Firade med familjen på fredagen å med polarna på lördagen, en galen helg blev det, har tyvärr inga bilder som jag glömde kameran hemma ;P

gud vad jag inte har någon insperation till att skriva!

RSS 2.0