tråååkiit!

sitter här i skolan helt själv för min buss är mupp och vi börjar inte förrens 09.40 :/
Jimmy brukatr åka med min buss men idag behövde han åka in en timme tidigare för han hade körlektion... men han borde komma till skolan snart, hoppas jag i alla fall så att jag får sällskap.

och idag är det valborg! vad ska alla göra ikväll?

Ny frisyr

Japp, nu har jag gjort en ny frilla... är nöjd, men som vanlig tycker jag att det är sjukt jobbit med lugg och kommer typ inte orka ha det :P

kom på att jag skulle klippa lugg ikväll så därför har jag pyjamas på bilderna om ni undrar :P
Sen får ni ursäkta att jag inte kan se normal ut på någon bild, men om jag försöker se normal ut ser jag bara ut som en mupp, så då är det bättre att se ut som en tillgjord mupp från början :p hehe!

image296

image295

image297

image298

image299

Baluppsättning

ja, vad ska man ha för frisyr egentligen??? Har kollat runt på nätet och hittat några som ajg tycker om. men det är svårt tycker jag...
Men jag vill ha en riktigt fin!!!

sen måste jag köpa balskor och smycken också... det blir dyrt det här... +balen som kostar 600:- men det är det förhoppningsvis värt :P

bilder :D

Nu har jag fått mer bilder sen den trevliga kvällen hos Ewa av Karin :D Kommer inte hinna lägga upp alla idag bara, men ska i alla fall bjuda på en bild som är på mig och underbara Karin!!!


image294

Elina!

ååh, jag är så arg att jag inte kunde åka på hennes skiva, hade varit så sjukligt roligt! Man tar ju bara studenten en gång liksom, men jag måste bara komma på din student! jag ska göra allt jag kan för att kunna komma!!! Vi måste ju fira tillsammans! så är det bara!!!

Elina är en väldigt bra person som jag tycker väldigt mycket om. Har alltid så sjukt kul med henne! Man kan sammanfatta det såhär: Elina är BÄST!<3 :D
image263

image291



En till person som är BÄST är Josse!!!En vän som jag kommer ha hela mitt liv!

image292

image293

hello igen allihopa!

Nu var det sjukt länge sen jag skrev, kanske beror på att jag skaffat mig ett liv och inte sitter vid datorn längre :p haha, nerrå, men har inte haft tid helt enkelt.

Min helg har varit en lathelg. Har inte gjort så mycket, bara myst med min käre Jimmy och sen som vanligt varit i stallet. Men har även varit duktig och hjälpt mamma i trädgården.

och i dag har jag och Naela ridit en sväng, det var roligt, vi hade mycket saker och prata om...men de sakerna får ingen veta något om :p hehehe!

nu sitter jag här med en galen katt i knät, han jagar mina snören på tröjan och biter i dom :P

hmm... har inte så mycket att skriva just nu... men emn...

4 år tillsammans!!!

I dag så har jag och Jimmy varit tillsammans i 4 år! :D 4 underbara år! Jag älskar dig så otroligt mycket jimmy och det kommer jag alltid att göra. Vi har verkligen något speciellt tillsammans.
Till dig kan jag säga precis allt, du vet mer om mig än någon annan.

ååh, gud vad jag älskar dig Älskling<3<3<3

image283
image286
image287
image288
image285
image289
image290

En till snygging ;P

en till männiksa som är sjukligt snygg är den här killen!!! Jag tror att jag ska gifta mig med honom :P haha!  
asså, jag vill inte vara en tråkig vit svensk, mycket finare att vara mörkhyad ju! kolla på Tyra och Tyson liksom...

  image280image282

America´s next top model

jadu, jag trodde att det bästa och ända programmet jag följer var idag....Men så var det ju inte, för det är ju tisdag!!!
Åh, vad arg jag blir, jag som till och med hoppade över att rida för att hinna se det. Både jag och syrran trodde att det var onsdag tills vi satte oss vid TVn :P hahah men men... och i morgon lär jag inte hinna se det heller för då ska jag på möte :/

och Tyra Banks är den snyggaste människan i världen, hade ju inte direkt sagt nej till att se ut som henne!

image277image278

image276

kallt!

Jag fryser, det är kallt här! blä. Men nu ni, nu är några av mina bilder med på kommunens hemsida :D woho! det var roligt att de villa ta med dem!!!

men nu vill jag ha en egen digital systemkamer, någon som vill skänka en till mig? snälla!

Min ögonsten <3 :)  snart firar jag och Jimmy 4 år tillsammans!
image275


Hudik

Nu är jag i skolan och snart ska jag och Ewa ner på stan för jag måste hitta en studentklänning. jag hoppas på att ajg kommer hitta en riktigt fin :D

sen är jag lite arg för jag hade kunnat varit rik nu om ajg inte hade varit dum :P haha... men men, det är lätt att vara efterkolk.

sen är det jobbit att det inte går någon buss hela vägen hem till mig alltid. det är jobbit.

muhu vad ajg svamlar nu, men jaja, det var det ända jag kom på att säga :P

jahaja

min helg har varit rolig, i fredags had vi hemma myskväll med familjen, pappa överaskade oss med supergod mat... entrecot (eller hur det stavas) och god sallad som varmrätt, världens finaste godaste förrätt och sen godis som efterrätt :D mys mys!

sen igår så var jag först hemma och fixade med hästarna... sen drog jag till Ewa vid 15.00 och var hos henne, Karin var också där. jag var tvungen att vara nördig ett tag och kolla på V75, hahah! fast det är inte så nördigt som det låter, brukar inte kolla på det i vanliga fall, men nu var våra kompisars häst med och tävlade!!!!
och hon van!!!!! hon van sitt lopp i V75!! fatta va bra hon är! Hon heter Elins Pride och hon var helt enkelt bäst!

sen så hoppade vi lite studsmatta och sedan färgade vi håret på Karin, blondt! det blev sjukt snyggt tycker jag! hon passar superbra i det!

sen bar det av in till hudik där vi träffade Jimmy, Omen och Martin, gick upp till omen en sväng och hämtade frida och sen gick vi till Stadt och partajjade :D det avr NICE! Men dålig musik på dansgolvet och många fjortisar, men det var kul ändå, hade ju roliga folk att vara med :)

fy fan för projektrapporten!

Fy dan föer att skriva den! uscha vad jobbit det är... speciellt när man trodde att vi skulle sluta runt två på eftermiddagen så man hade hela dagen på sig att skriva... men istället slutar vi sent och jag kom inte hemm förrens vis 18.00.... blä! så var det middag å massa saker och fixa, så jag kom vell inte igång förrens runt 20.00..... muhu :( jag har ont i huvudet... och till råga på allt så måste ajg gå upp kl 05.45 imorgon för att hinna till skolan,.... hur ska jag orka??? det kommer aldrig att gå! det gör bara inte det asså! :(:(:( å vi som har foto å allt,. så jag måste vell!!!

min kära släkt

Fick lite bilder av min käre faster :)

syskonen Dan (pappa) och Heidi. Kusinen i bakgrunden.
image269

farmor, pappa, farmors 2 vänninor, kusinen, mamma, Heidi, Jossan och Sebbe
image271

Hela familjen Carlberg och farmor
image272

jaha...

Social man kan vara då!

Ne nu ska jag sova... med en av mina sötisar.

Men jag kommer sakna den andra.
Jimmy, kom hit och sov med mig!!!

image267

Tur att den här lillplutten ska sova i mitt rum i alla fall!
image268

Lite bilder från helgen :D

Nu kommer det lite bilder från helgen. bilderna är från när vi skulle ha gått på skivan och jag var en skidmänniska och Elina en hippi.

Här är vi, hippin och skidmuppen!
image264

haha, typ fulaste bilden på mig :P
image265

Elina lever sig verkligen in i sin roll som hippi! :D
image266


Fan! allt försvann!!!!!!!

Jaha, det var ju kul, hade skrivit mitt livs längsta inlägg och så försvann det :(
men aja, ska försöka sammanfatta allt igen, men kortare! orkar inte skriva om allt.

Min helg hos Elina har varit toppen!

Jag kom ner till stockholm 13.30 och tog tunnelbanan mot fruängen för jag skulle träffa Elina på den. Sen gick vi av vid Zinkensdam och letatde oss fram till Malmgården där vi skulle servera på en stor fest.
Det avr jättekul att servera och Elina var chaffis hem. Skönt att slippa åka kommunalt!
Sen var de galna och gav oss väldigt mycket betalt, så himla gulligt av dem. Vi hade ju kunnat servera på deras fest gratis så mycket som vi har fått vara och rida hos dom!

På lördag var det Shopping i stan. Letatde balklänning och hittade en men den var lite förstor, men sen hittade jag en jättefin som jag ska ha som studentklänning. men nu ångrar jag att ajg inte köpte balklänningen för den var sjukligt fin coh kostade bara 500:- så nu har jag ringt till Elina så hon ska köpa den åt mig så får mamma hjälpa mig att sy in den.

Sen skulle vi festa inne i stan på en studentskiva, men de vi skulle gå med bangade. Det var jordenrunt temaElina var en hippi och jag var en skidmänniska. Men vi hade ingen lust att åka in själva så vi åkte till Elinas brorsa Sai istället, han bor i ett stort hus med fyra killar till. Där förade vi lite och det kom lite mer folk dit så det avr trevligt. Men det var lite jobbit att förklara för alla varför vi såg ut som vi gjorde :P hahah!
Sen skulle de vidare till en annan fest hemma hos några tjejer som också bor kollektivt så vi henkade på dit men där var det inte lika roligt så vi drog hem efter ett tag. En grej som var lite kul var att en av killarna är millitär nere i Afganistan, och jag som avgudar deras jobb sen jag såg dokumentärserien om de svenska militärerna där nere och allt bra de gör. Det var tydligen hans grupp som dokumentären handlade om. Jag tycker att de männikor som åker ner dit och gör det de gör där nere är så himla bra!!! jag vill också göra något sådant, men jag är för feg, jag hade varit för rädd, men jag vill ändå! jag vill också kunna hjälpa till!

men men, det var min helg, den har varit underbar men för kort, hade velat vara kvar längre, mycket längre. Vill bo där igen, jag känner mig mer hemma i stockholm en här, kanske för jag bott där nere typ hela livet... men jag trivs här med, men känner mig mer hemma där.

lägger upp bilder på våran utstyrsel från lördagen senare!

Snart åker jag!

ja, snart åker jag till min kära Elina och Stockholm. ska först ha lite fotolektion, men sen så! Mitt tåg avgår 11.00 från hudiksvalls station. Åker bil ner till stan, det ska bli skönt så man slipper vandra från skolan med packningen. Jimmy och Dennis ska nämligen ner och fixa lite saker så jag åker med dem. perfa!
måste köpa någon form av lunch också, kommer inte hinna äta i skolan... funderar på mcdonalds ;P

nu ska jag gå å ha fotogrejs...

hade bäst allihopa, hörs efter helgen!!!

hellooo!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja. ska ha film. Sen så ska jag förhoppningsvis åka hem med mamma, hoppas på att ajg hinner sluta tills hon ska åka från Hudik, orkar verkligen inte ta bussen hem. ´

Sen ska måste jag plugga körkortsteori, ut i stallet, plus att jimmy kommer till mig och jag ska packa för stockholmstrippen i morgon. hur ska jag hinna allt? jaja, det får lösa sig.
Måste även prata med Elina och fråga om det är något tema på skivan vi kanske ska gå på.. i så fall måste jag ju leta fram passande kläder. Har ialla fall bestämt vilka vanliga festkläder jag ska ha med mig om vi inte ska på skivan.

nu börjar min lektion om fem minuter..

till stockholm och min underbara Elina!

snart ska jag åka ner till Stockholm igen :) ska ner till Elina. Vi ska ha sjukt kul. På fredag ska vi jobba som servitriser påen stor fest inne i stan, det ska bli jätte roligt. och resten av helgen så ska vi ha KUL! :D Vi har alltid så himla roligt :)

image263


just nu sitter oag och blir misshandlad av lille kattbebis Vincent, han tycker att det är jätte kul att anfalla mina armar när jag skriver på tangenterna :P


Bästa 20 års presenterna!

Tänkte berätta om mina presenter till Jimmy :)

På själva födelsedagen fick han ett jätte fint armband i silver och sen hade han ingen aning om att han skulle få en till present. Igår var jag och mamma och hämtade denna present i Harmånger. En liten kattbebis!
Den är svart och vit och heter Mössan eftersom han är svart och vit, det svarta som han har runt huvudet ser nämligen  ut som en mössa.

Så idag kom Jimmy till mig helt ovetande om vad som befann sig i mitt rum. Jag sa att vi behöde gå upp till mitt rum för jag skulle visa en sak. Så när vi gick in där sprang lilla Mössan mot oss och Jimmy blev jätte jätte glad :D
Mössan kommer hete Vincent men även kallas för Mössan.
Just nu ligger båda mina små älsklingar och vilar i mitt rum :)

Jimmy och Vincent "Mössan"
image260

Lilla sötis Vincent
image261

Här ser ni varför han kallas Mössan :)
image262

äntligen säger jag bara!

Äntligen är projektredovisningen klar! ÄNTLIGEN!!!

Själva projektarbetet har bara varit roligt, men jag har haft sådan ångest över att stå i aluan in för alla männikor.
Men nu är det klart!

yes yes yes! jag klarade det :P

en av mina projektbilder. Syrran på Warrax i ett sandtag
image258

projektbild. från Globen när jag var pressfotograf där.
image259

TRÖTT!

Jag är sjukligt trött nu asså. Kom nyss hem från styrelsemötet med ridklubben och det första jag måste göra är att komma på vad jag ska säga i aulan i morgon om mitt projektarbete. jag hatar det! jag vill inte stå där! Jag kan bara inte stå inför så mycket folk och prata. blä.

dumma dumma dusch!

Uscha!!! Jag kom in efter att ha städat stallet och såg fram emot en lång varm dusch, men det fanns inge varmvatten! jag fick duscha i fisjummet vatten :/ blä! det är så hemskt att duscha kallt.
men vi ska i alla fall äta världens godaste middag, vi ska äta fyllda lövbiffar och potatisgrateng, mums!
sen ska jag till Jimmy vid niotiden och mysa med honom<3

Måste plugga en massa sen

ja, uscha. Men man måste ju!

jag är hungrig igen också, jag fattar inte hur jag kan bli så hungrig på engång efter att jag har ätit frukost, måste ha världens högsta förbränning på morgonen asså!!!

hahaha, nygga vi är då :P
image257

Stor städning!

Nu ska det bli storstädning i stallet, jobbit men det måste göras.

haha, så här stökit såg det ut en morgon när mamma kom ut i stallet, Våran lilla stora Grim hade rymt ut från sin box och fixat till det som han ville ha det i sitt stall :P
image256

allt klart :)

Nu är hästarna inne och nattade och småsyskonen har gått och lagt sig så nu ska jag och Jimmy ha myskväll bara han och jag...vi ska se om det går någon bra film på TV att titta på.
Hehe, vi provar på hur det känns att vara mamma och pappa och ha en hel gård med massa hästar, hundar, katter och en sköldpadda att ta hand om :P

Min sköldpadda Chippy <3
image255

huset helt själva!

Så nu blir det fest!!!!

eller inte ;P Jag och Jimmy är barnvakt till mina småsyskon för mamma och pappa ska gå å se Eldkvar som uppträder i Delsbo tror att det var i Delsbo i alla fall.
Så vi ska ha mys kväll här hemma med en massa godis och läsk och titta på Talang grejen :) mys mys!

I somras när Antonio och Isabelle hjälpte till att måla hus :D
 image254

Lill brorsan
image252

Lill syrran
image253



Jimmy!

Varför ska du bli sjuk nu till helgen???
så är det alltid med dig, du blir alltid sjuk när du blir ledig, och om det är magsjuka du har åkt på så vill inte jag träffa dig i helgen asså :p hehe, vill inte bli smittad!

undrar om du känner dig så deckad nu som här? :P sötisar<3
image250


snyggaste stavningen på vårat efternamn!

Ja, det här var nog den snyggaste stavningen jag sett, folk brukar ha svårt att stava Zackrisson, men har aldrig sett att någon har stavat det Lackvisson, hahah!
Mamma fick nämligen hem en tidning nyss där det stod:
Iréne Lackvisson
hmm, undrar vart den människan fick det ifrån, det är ju knappt ens nära Zackrisson, oftast brukar folk stava det med S istället för Z eller ch istället för ck.... men L istället för Z och V istället för R :P
aja, jag fick mig ett skratt i alla fall!


Nu ska jag ut till den här lilla sötisen!
image249

Woho vad jag är bra!

men det är bara jag och Annelie som vet varför :P om hon har fått mitt sms då förresten, hehehe!


Saknar min Annelie! <3 vi måste ses snart tycker jag!
image246

hundar

Jag har kommit fram till att jag inte ska en hund någongång, jag gillar de jätte mycket, vi har ju två stycken här hemma, men jags kulle aldrig orka gå ut med den så många gånger om dagen asså. Sen så är det jobbit när de väcker en på morgonen genom att skälla för att mamma och syrran har åkte hemmifrån :/
Fast idag var Naschido duktig när han skällde och morrade massor nere i köket, det var nämligen en mysko man på våran tomt som höll på att rota i våran loge, eller Naschido tyckte att han var mysko, men egentligen var det bara en man som skulle byta våran elmätare. Men det visst ju inte Naschido så han gjorde helt rätt som vaktade.

På det sättet är det iof väldigt skönt att ha en hund, de vaktar ju väldigt bra, eller i alla fall om man har en doberman som Naschido är... men jag vill ju ha en Chihuahua om jag ska ha en hund och de kanske inte direkt är så skreckinjagande :P
men men... en vaktkatt får bli vad jag har när jag flyttar hemifrån :P

Naschidos mamma
image244
image242

Naschidos kroatsiska pappa,en bjässe, han väger 53 kilo!!!
image245


Naschido ( han är inte fullvuxen än, han är inte ens ett år)
image243

Godnatt!

Nu är jag sjukt trött å ska sova. Synd bara att Jimmy inte är här, mycket mysigare att sova med honom!

Men men , nu är han inte här hos mig inatt så jag får göra det bästa av situationen och ringa och prata med honom en stund innan jag ska sova.


GOD NATT!

image241

Nördar

ja, det finns nördar och sen finns det nördar..... men men, antar att folk aldrig kommer ändra sig!
svenska avundsjukan! oj oj oj....

fryst sig!

Ja, det är vad min dator har gjort, men tro det eller ej så funkar i alla fall bloggen och msn, men ingenting annat fungerar, hela mitt redigeringsprogram sa nyss upp sig från sin anställning och ligger som ränder över hela skärmen om jag stänger ner detta fönstar :P
jaja, bra att något fungerar. Men det är störaden när man håller på och fixar med saker!

och jimmy sa nyss att det var jätte dålig kvalitet på en låt som ajg anväde till mitt bildspel, men jag hade minsan inte hört att det var någon dålig kvalitet, men tänkte att det kanske berodde på att jag satt och lyssnade på gamla datorhögtalare som  det redan är dålig kvalitet på så jag kanske inte märkte att det var dåligt på låten.
Men jag hade rätt! det är bra kvalitet på den, det var jimmys högtalare som hade muppat ihop!!! hahaha, jag hade rätt! och Jimmys högtalare började fungera som de skulle igen när han slog på dem :P

mhuhuhuhuhuhuhuh!

Jag har sjukt tråkit!
Håller på att fixar ett bildspel :/ blä. Men jag måste, hoppas på att det blir bra när det är klart.

Men jag vill hitta på något roligt!


image240


Måste ju få skryta lite om min bästa vän Linda!

Hittade nyss musikvideon med Sophie Zelmani som min bästa vän Linda var med i när hon var liten!


Linda är den lilla tjejen i början och slutet som sitter på en säng.


Redovisa i aulan

Jag vägrar!
Vi ska redovisa vårat projektarbete i aulan på måndag, men kommer vägra att stå där inför tiomiljarder personer! Våran förra svenskalärare sa faktist att man bara behövde stå där om man satsade på att få MVG, men tydligen så är det inte så säger de lärarna jag har nu. Men jag har lusläst betygskriterierna, där står det att man ska redovisa arbetet på valfritt sätt! Så det så! men då kommer vissa lärare med dumma argument som typ:
"-ja, men vad menas med valfritt då? det kan ju lika gärna vara att läraren får bestämma hur det ska redovisas." Men varför skulle det då stå det på elevens betygskriterier, att man får välja själv?
Nej, ucsha vad sur jag är. Jag kommer vägra. Jag står aldrig på en scen inför så många männikor! ALDRIG!
Punkt slut!

har tagit de bilderna till mitt projekt när jag var pressfotograf i Globen under Stockholm international horse show.
image237

image238


Helgen

I helgen har det varit en speciell helg för min Jimmy fyllde 20 år!!!! Grattis Älskling!

på lördag morgon uppvaktade vi honom hemma hos hans mamma, sen åkte vi in till hudik för jimmy skulle gå på systemet nu när han fyllt 20 :P haha!

sen åkte vi hem till hans pappa och firade med hans släkt, där fick han massor av pengar till en bil, plus att hans pappa fixat en saab 9000 till ett bra pris som han ska köpa :D versta bra! Nu är det bara körkortet som fattas, men det fixar han snart!

sen på kvällen åkte vi till Ilsbo till Stefan och Ekki där vi hade förfest och firade Jimmy med kompisar och sen drog vi in till Hudik och gick på stadt!

Ett lyckat födelsedagsfirande!

Oj då!

Nu fungerar visst bloggen igen :)

skriver mer sen, Jimmy  vill ha sällskap.

RSS 2.0