moppe/motorcykel tur :)

Idag har varit på moppe tur eller ja, det är ju motorcyklar de har här, så himla underbart!
Jag å Annelie har suttit bakom varsin fartgalning, Tommy och Rasmus, haha, men det är kul!
Ikväll ska vi äta gott och festa som det är sista kvällen med Anneli och Rasmus, kommer sakna dom här sen, har haft så himla kul med dom nu ju!
<3<3<3
.
.
en fin strand och en fin båt, hit åkte vi moppe, det är som ett paradis här :)
.
.
Jag och älskling!

Thailand

Tänkte bara säga att vi har det hur skönt som helst här! Vi har varit på full moon party, kört massa moppe, klättrat upp för koh pangangs största berg vid ett vattenfall, varit på båttur, paddlat kajak ätit gott :)
så sjukt underbart!
Therese, jag, tommy, Annelie, jesper och rasmus på full moon partyt :)
,
,
,
En av alla fiskare i hamnen :)
.
.
.
Så här tankar man på koh pangang, ingen mack här inte!
Bensin på flaska liksom!

Sköna dagar :D

VI har det så underbart här! Nu är ju Bästaste Annelie och Rasmus också här, så himla kul! Idag har vi legat på stranden och slappat och nu sitter vi här på altanen vid poolen hela gänget och förfestar och laddar inför full moon party ikväll, kommer bli så sjukt kul, det är det största per år som är i kväll, ¨ca 30 000 personer på en strand :D så sjukt kul!

Koh pangang

Idag kom vi fram till koh pangang :) Så himla fin ö! vi käkade lite och sen var vi tvugna att sova några timmar efter att ha varit vakna i ett och ett halvt dygn, så skönt!
Nu har vi käkat och gått en prommis på stranden, underbart! Klockan är ju 23.30 här just nu så vi ska snart sova och gå upp i tid i morgon till stranden, och i morgon kommer min underbara Annelie hit :D så kul!
Foton får komma upp en annan dag, orkar inte lägga in några idag!

på tåget

just nu så sitter jag och tommy på tåget, är i uppsala. En timme sena till stockholm! Jobbigt, men skönt att vi åkte ner idag istället för i morgon! Har resfeber nu! Men vi kommer ju ha det så underbart så får tänka på det :) nu när vi kommer ner måste jag till kicks å hm sen drar vi direkt till sollentuna till stefan :)

Stockholm imorgon!

Börjar bli pirrigt nu, åker till Stockholm i morgonbitti för att bo hos min käre kusin Stefan till söndag då vårat plan lyfter från arlanda!!!!
Stefan iförd peruk, jag extremt vacker och samma med min syster, tre SNYGGA Kusiner på Haloween 2009 hos Hans :)

Snart åker vi!

Jag har tvättat och packat som en galning idag om vart annat med att ligga på sängen å typ dö av trötthet, inte helt frisk ännu :/ Var även hem till Jesper en sväng och bokade flyget mellan Bankok och Koh Samoi :)
Var också en snabbis till frissan och färgade min utväxt, vågade inte göra det själv som jag tappade hår sist jag gjorde det!!!!!! Kom på att det måste ju fixas nu innan vi åker, vill ju inte komma ner till Thailand med världens fetaste fulaste rand i huvudet, så åkte iväg snabbt som bara den så jag han med och fixa det också, ni får se bild på en annan gång, sitter här nyduschad i mina rosa pyjamasbyxor, vit stor T-shirt och Tommys stora mysiga Peak tröja och känner mig inte allt för vacker, haha!
Imorgon vill jag hinna svänga in till Ylva och hälsa på deras lilla valp! ååh, kommer vilja ta med den hem!
Jag vill köra denna nu!
.
.
Tommys och min förra bil, Mazda Rx-8. Vill ha en sån igen!
.
.
En bild tagen mitt i natten, mitt i skogen i Älgered på Peugeoten :)

Utvilad förhoppningsvis!

Nu har jag sovit länge! Väldigt länge och hoppas på att det hjälper till att bli frisk snart!
Ska bara ta det lugnt idag med, ska hem till mamma en sväng bara å hämta lite förkylningsmedicin som hon köpt i hudik till mig idag :) Jag tänker INTE vara sjuk när vi åker till Thailand, så är det bara!!!
Jag och Josse för några år sedan på Stadt i hudik, då var jag brunett :) Josse kom hem!! Fattar du att jag längtar efter dig!!!!

En bild, en favorit bild!

Tänkte visa er vad jag har sysslat med för att kunna sova, redigerat en av mina favoritbilder på Josse :)
Provade lite olika saker, den första bilden är orginalbilden, alltså helt oredigerad. Dom andra två är redigerade.
Så, nu kan jag förhoppningsvis sova!

Sjuk!

Fan! Jag som skulle jobba idag och snart åker vi till Thailand, tänker inte vara sjuk då! Fick några supervitaminer av mamma, får hoppas på att dom hjälper, just nu mår jag inge vidare iaf!
Hatar att vara sjuk, jag klarar inte av att bara vara stilla, så himla tråkigt men man orkar ju inte gör något annat en att bara vila och kanske sitta vid datorn någon sväng ibland när man får allt för tråkigt.
Den här lille rackarn står och tittar på mig just nu, proppmätt, full av mynt som han snart ska få bajsa ut så jag å Tommy kan växla in dom och ta med till Thailand! Men ser till och med en liten femma titta fram i nosen på honom!

Skoter :)

Idag så drog jag och Josse ut på en skotertur, det var riktigt kul förutom att vi var urkassa på att starta den, det är nämligen fel på den, den funkar inte på tomgången, den dör. Lätt att lägga i en växel efter att man ryckt igång den? NEJ! Då dog den igen å igen å igen... haha som tur var kom käre pappa till undsättning mitt på skoterleden, vi blev överlyckliga eftersom vi var helt slut efter att försöka rycka igång den i typ en halvtimme, men det som gör en mindre glad är att pappa får igång den på första knycken, kul! Är vi så himla dåliga? :P hahaha! Men vad är det man säger, övning ger färdighet?
Det var en rolig runda vi tog iaf :)
Hade tyvärr ingen skoterbild så jag lägger upp den har vackra istället ;)

Köra Cross :)

Jag vill köra cross nu! Jag längtar!
Här hoopar jag lite ramp :)

Josse!


.
.
JOSSE
Jag saknar min käre Josefin som är i alperna hela vintern och åker skidor och jobbar.
Hon är en av mina absolut bästa vänner som jag känt så länge jag kan minnas, vi har i princip bott tillsammans.
Med bara två hus emellan oss så var vi med varandra nästan dag som natt, hittade på massa hyss, fick springa ifrån galna människor, gömma oss i buskarna för våra syskon och sova på höloftet på Norrö.
Det är få människor som man har så nära och dom ska man vara rädd om, väldigt rädd om!
Jag har några till som står mig väldigt väldigt nära, ni vet vilka ni är och jag älskar er!

Thailand!

Nu ska jag åka hem till min käre mamma och pappa och leta fram min resväska, sommarskor och sommarkläder, för snart åker vi!!! nu är det bara 12 dagar kvar! Pratade nyss lite med Annelie på sms, hon var i Bankok nu, tänk om 12 dagar är vi också där :D
Ska bli så otroligt skönt att komma till värmen och få sola och bada massor i en hel månad!
Tänk bara hur skönt vi hade det förra året i Turkiet i en vecka.
Men den här underbara lilla varelsen kommer jag sakna väldigt mycket! Han hade nog också velat hänga med oss till värmen!

Farmor :)

Tänkte visa några bilder på min underbara farmor och mig och min syster Malin :)
det här fotot är taget av Linda Nurmi

RSS 2.0