HEJ

JagheterJimmyochjagvillsefilmmedMikaelanudetärenjättebrafilmsomvi
kanskeskasemåstebaraövertalahennemenhonverkarganskasammarbetsvillig.



:)

var ute igår, det var trevligt... var på skutan :P

sen i dag är det tråkigt väder, jag hatar sånt här väder, regna, dimma och is överallt. Man kan ´ju inte göra någonting ju!!!!!!

Men igår var en trevlig dag, gick upp kl 08.00 för att åka till Sundsvall med mamma och Malin och shoppa på mellandagsrean :D    jag Hittade massa saker:

* ett par bikbok skidbrallor, sjukt snygga :D
* en bikbok tröja, lite längre, också sjukt snygg
* Schwarzkopf bonacure shampoo, det underbaraste shampoot i världen :D
* en väder kalender
* ett par ridchaps
* en tävlingskavaj (hoppning)

Allt detta var på rea så allt gick på 700:- , så himla överlycklig! spec för shampoot, det var över halva priset på det, så det kostade bara 100:-  för en bauta tub!!!!


image14


Saknar!

Jag saknar min Elina!!!! Vill träffa henne snart ju! <3

image13

Juldagen

Igår var det juldagen, på dagen så red jag med Ebba å Malin... sen kom Linda och hälsade på lite :D
Sen åkte jag och Jimmy till Omen för vi skulle ut... var hos honom ett tag sen skulle vi dra till bockarna... men bockarna var STÖRDA!!!!! De tog 100:- i inträde och det är dyrt för att vara där, så vi svek vårat favis ställe och gick till skutan istället där vi träffade lite folk... det var trevligt, men jag var sjukt trött :P Vi träffade Annina där, det var jätte kul att träffa henne igen, det var ju väldigt länge sen man såg henne sist.
sen blev jag överlycklig när jag kollade ut genom fönstret och såg att det snöade!!!! Men sen blev jag ledsen, för det började ösregna, och då menar jag verkligen ösregna. Blev helt dyngsur om fötterna när vi skulle gå hem till Omen och sova..   


de två mupparna som jag var ute med ;P  


Idag är jag trött. vaknade hela tiden inatt, det är inte nice att sova två stycken på en 90 madrass asså.
Men det har varit en nice dag ändå, jag kom hem käkade lite frukost, vid 13.00 kom Ebba hit och red med mig  :)
men det  är synd om min lilla älsklings Jimmy, han stukade foten idag på sin fotbollsträning :(





Nu ska jag sova!


Dan före doppare dagen!

I dag är det dan före doppare dagen, så himla underbart med jul í morron ju!
och i går fick jag min julklapp av Jimmy, det var en vit sjukt snygg jacka :D å han fick en Puma parfym å duschcrem av mig :D
Idag har Jag och Linda bakat pepparkakor för att få liter mer julstämning, den bästa pepparkakan var en som linda gjorde, det var österåkers kyrka :D :D :D Nostalgi! vi är lite nostalgiska av oss.
och så var Ebba, hennes pappa och brorsa här å fikade lite..
sen har pappa stekt köttbullar till i morgon, våran tradition, men tyvärr utan Anita nu när vi bor här uppe.
och nyss så har jag och syrran byggt upp en hemmastudio och fotat hennes doberman valr Naschido :D



Längtar så till imorgon för då är det julafton!!!!!!!!!!!!

Utekväll :D

Så himla kul att vara ute igår :D Omen har nämligen kommit hem, jätte kul att träffa honom igen, vi var först på förfest på håsta, det var trevligt, sen drog vi till Bockarna :D där var det trevligt som alltid. sen tänkte vi dra till G-festen på Stadt, men tydligen fick man bara gå in gratis innan 23.00 å vi kom dit 23.30 så vi struntade i stadt å gick tillbaka till bockarna. Jag och Jimmy tänkte sova hos omen men sen drog vi hem till jimmy i stället.

En superhärligt kväll helt enkelt!!!


studion

igår var jag å jimmy i studion och fotograferade, det var roligt :D inte för att vi tog några serriösa bilder men ibland är det kul att fula sig lite också.

bilderna kan du beskåda på:

www.mikaelaz.pixbox.se




Så finns det ju nördar!

Men men....det finns det ju alltid. Men jag slår vad om att jag å Josse är sjukt mycket bättre en er! ellerhur Josse?
Hatar snobbar asså.



Sen så har jag en riktig snygging å det är jag glad för!:

image8

Jag å Jimmy för alltid! <3

Blä blä blä

usch. vill ha lov. vill ha jul, vill ut å rida långritt, vill tävla, vill festa. Orkar inte med skolan nu asså. fy. men men, det är bara att kämpa på, bara nårgra dagar kvar!

blä. är inte på bra humör i dag.

Slädtur :)


I dag så har jag å Ebba provat att köra våran jätte släde med Grim,  det gick jätte bra, så mysigt :D


Nu är jag hungrig, väntar på middagen, sen vet jag inte om jag ska till Jimmy eller inte, vet inte om jag orkar åka iväg någonstans :/ Men vill ju samtidigt träffa min älskling, men annars får vi ses en annan dag i veckan :D


å i går var jag å Naela ut på världens underbaraste långtur, red ungefär 3 mil, hittade världens underbaraste snöväg!!! :D galopperade massor!

VARG!

I går var det en varg på besök här i Älgered.
Pappa kom in å väkte mig 00.30 å sa att han hade hört en varg på norrteckten, det lät nämligen inte som någon av gråhundarna i hundgårdarna för de är flera stycken å låter inte sådär "läskit" eller vad man ska säga. Och kallblodshästarna står ju ute på lösdrift å de var livrädda å galopperade runt i hagen. Så vi vågade inte ha mina två små shettisar kvar ute, vill ju inte att de ska bli vargmat, så det var bara att gå ut å rensa de två lediga boxarna från hamlbalar och ta in Sunny och Franse.
å igår när jag, Ebba och Naela var ute och red så galopperade vi på en äng och helt plötsligt så tvärstannade och vände warrax (hästen jag red) och ajg flög av, warrax var livrädd och stod bara å glodde in i skogen, tänk om det var vargen :I uscha.... läskit!

ska se om jag vågar ut och rida själv i skogen idag :/

Lucia middag... nästan :P


Jag å jimmy hade tänkt att gå på Lucia middagen på stadt för bromans treor, men jag hade inte råd :S tack vare ett visst jobb :I    men men... vi ska ut å festa å ha kul iaf. Vi ska på bockarna nämligen, men tyvärr utan omen å martin... men det avr massa från klassen som skulle dit å så tror jag att pontus å alexis skulle dit, tror jimmy snackade nåt om det, så det ska bli kul :D   har nog inte vart på bockarnma sen i sommras, men nu så ska vi dit :D

jag ahr ridigt Turbo i dag också. red nästan bort till sletterne gård å tillbaka. tränade kondition till distanstävlingarna framöver :D ska bli så sjukt kul, jag å min lilla Tubbe!

Klippt håret å tänkt färga

I dag var jag i hudik, fick en spontan tanke om att göra ljus slingor i mitt hår, Jimmy å Issa hände med till HM å valde färg. Sen åkte jag till Anette, tänkte att hon kanske kunde färga det. men hon hade massa kunder på kö, (drop in nämligen) så ajg han bara klippa mig lite. det blev bra.
men jag funderar även på att färga det mörkare innan. vill ha det mörkare med ljusa slingor. men ajg får tänka över allt å se hur det blir :P

Sen så var Warrax uppfödare här idag, det var kul, fick bilder på när han var föl :D
Så ska jag å Naela gå med i en seckt :p haaahahah, seckten distansritt! :P
ne men vi ska börja tävla i det å det ska bli så sjukligt KUL!




image7
hahahaha, hittade en gammal studiobild, förlåt Ekki å Jimmy, men jag var tvungen att lägga upp den!


Grattis Pappa!!!!

Grattis Pappa!

image5
cowboy pappa å en läskig varelse på en maskerad :p



Igår fyllde min käre pappa 50 år! Han har 50 års kris, men det var en trevlig fest igår med släkt och vänner.
det var ungefär 20 pers här. det var riktigt kul att träffa alla :D Länge sen vi var så många å käka middag å hade det trevligt. Jag tror nog att pappa inte har lika mycket 50 års kris nu som innan han fyllde år, 50 är ju trots allt bara en siffra och han fick en present som han verkligen har önskat sig!
Pappa å Mamma <3



image6

Sen är det synd om min Josse, du vet att jag finns här, det är bara å ringa eller komma upp hit när du vill <3<3<3

Jimmy <3

image4

KÄRLEK<3<3<3                    Mikaela Zackrisson & Jimmy Norin

torsdag

I dag åkte jag till skolan å var på ett kommun möte... tråkit.
sen har jag å mamma julshoppat! äntligen hittat en julklapp till jimmy :D

träffade föresten min älskling i dag. har inte träffat honom på en vecka, så det var underbart att få krama å pussas med honom! å han kommer å sover hos mig i kväll också <3<3<3




Snart ska jag å Ebba ut och rida, eller det kommer nog inte gå å rida som det 'är så halt, men vi ska ut i stallet iaf.
Det ska bli kul å träffa henne å höra om det hänt nåt mer ;D Ebba är en rolig tjej tycker jag!


sen i morron ska jag å min Ewis till skolan jätte tidigt, uscha. men vi måste, ska intervjua en av rektorerna till våranm film..... jobbit!
Jag klarar inte av tidiga mornar, vill ju bara ligga kvar i sängen å mysa med min älskling. men det får man inte tack vare skolan!


390566-2
Förresten, det här är världens underbaraste parfym, den önskar ajg mig så sjukligt mycket i julklapp!

lalallalalalalallalal ! blä!

 
Jag å min Turbo, muppad bild, men aja :p


I dag ska jag ha ridlektion för Isabelle och Noomi.. det ville ha teori i dag så det har ajg fixat med :)



Dagen i skolan har varit TRÅKIG! Saknar ju min Älskling, bli frisk någon gång!

För övrigt känner jag mig väldigt trött, hade nog behövt varit hemma någon dag och vilat upp mig från helgen.
Sen så är jag less på vädret. halt, halt, halt, is överallt så det går inte att rida. Min lilla , eller lilla å lilla, men min Turbo håller på att explodera av överskottsenergi, han ahde behövt ut på en riktig långtur, men det går ju inte nu. Hans namn är verkligen passande :p

Sen är jag väldigt arg, så arg så att jag håller på å dö, jag å syrran har jobbat hela sommaren å hela hösten... men inte fått betalt än. Mamma har skickat två betalningspåmminelser och ringt fem gånger... men vi har ändå inte fått betalt, så i dag åkte vi till våran revisor, hon kollade upp det å det visade sig att det företaget hade skulder på flera hundra tusen.... de lär vell antagligen gå i konkurs å då kommer vi inte att få våra pengar alls, kul kul, nej! ååh, jag å malin har alltså jobbat gratis hela sommaren och hösten! känns så förjävligt rent ut sagt!

Globen

ja, nu har även jag en blogg :p

i helgen var jag nere hos mina underbara vänner i Stockholm.... åkte ner på fredagen till Linda. Hon mötte mig vid centralen sen åkte vi hem till henne i åkersberga, gjorde oss iordning å käkade middag, sen skulle vi nämligen gå ut :D   vi hittade tyvärr ingen förfest så det fick det bli på bussen in till stan i stället, gud vad jag älskar  aquatini eller hur det nu stavas :p på bussen klev även Annelie och Emma på, sen träffade vi andra Emma inne i stan...
vi hade tänkt att åka till nivå22 eller vad det hette först, men vi insåg att vi inte skulle hinna till claras innan inträdet i så fall så vi drog till claras på en gång i stället, jusde jag gjorde ju en Jimmy vid bankomaten också :p ahhaha, han fattar nog vad jag menar :p
Inne på Claras var det massa folk, kul kul! köpte världens godaste drink, synd att ajg inte vet vad den hette...
vi dansade å snackade, sen skulle min kusin Stefan å hans kompisar komma, men den puckade vakten släppte inte in dom, synd synd. Karolina skulle också kommit dit men sen funkade det inte heller, det var synd, hade vart kul att träffa henne.
sen efter ett tagså träffade vi Elinas storebrosa Sai å hans kompis där... hans kompis försökte övertala mig att jag hade en storasyster :S hahaha, men vad jag vet så har ajg inte det.... eller vänta... nu kom jag på, han kanske menade Thala... hmm, nåste fråga nångång.

Sen till lördagen GLOBEN!
På lördag förmiddag åkte ajg till elina.. vi red på deras mysiga araber å sen drog vi in till globen, vi skulle ju vara PRESSFOTOGRAFER där :D:D:D
vi kom dit å blev avprickade på en presslista, gick till pressrumet fick våran akreditering å våra pressbrickor. sen blev vi rundvisade i globen, å det bästa av allt : BAKOM KULISSERNA!!! :D så vi fick vara där vid stallarna å framridningsbanan med alla kändisar, så himla underbart kul :D
sen stog vi framme vid sargen å fotade massa också.
sen när det var prisutdelning för hoppryttarna så får ju fotograferna gå in på banan å fotta vinaren, först vågade jag inte göra det,. emn sen tvingade Elina mig att göra det i alla fall, å det är jag väldigt glad för att hon gjorde :D
sen så var ju lilla Yra med i showen, så himla underbart söt hon var när hon sprang runt där med sina små korta shettisben!!!!!

ja... en underbar helg helt enkelt!!!

Saknar bara min älskling nu, har ju inte träffat honom sen i torsdags å nu har han gått å blivit sjuk på det hela också så nu vågar ajg inte åka å hälsa på honom, vill inte bli sjuk, :P

jaja... det blev visst ett långt inlägg :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0