Galen helg med snabbvisit i sthlm!Fredagen började med att jag, ebba, tommy och tommy käkade tacos och kollade på film, men plötsligt ringde Häggen, han hade missat bussen hem från båten i stockholm. Han hade inga pengar och ingen batteri på telefonen.
Vi tänkte först betala en tågbiljett åt honom men det gick varken tåg eller bussar!
Så det var bara för mig och Tommy att sätta oss i bilen för att köra ner och hämta honom. Jag passade på att boka en nattdate med min Josse inne i stan.
Efter mycket om och men och irrande runt mitt i stan så hittade Josse och Linnea Häggen och vi tog våra bilar och letade reda på ett mcdonalds och satt och vräkte i oss lite glass :)
Sen blev det hemfärd för oss i snökaos, E4an var inte plogad så det var ca 10cm djup snö och jätte spårit så vi var tvugna att köra jätte lugnt så vi kom hem ca 06.30 å jag gick upp 8 för att jobba, var inte lite död kan jag lova!

Och igår var jag chaufför halva natten och resten av halvan var vi hos schawon. Jag och tommy passade på att låna hans badkar lite, vill att vårat hemma ska fungera, det är ju så himla härligt att bada!
Somnade någon gång runt 06.30 i morse också så idag är jag mer än död och har inte haft tid att sova något!
Men i natt lär jag sova gott iaf :)


det var kul att träffa dig! <3

2 månader

Idag har jag och min fina pojke varit tillsammans i två månader, tänk att det redan har gått två månader. Men ändå som vi sa idag, det känns som vi har varit tillsammans längre, iaf ett halvår :)


<3

tid

så här mycket tid hade jag över i morse innan jag skulle till jobbet :


men nu kommer min käre Tommy alldels starx så nu har jag inte tid att sitta här!

Nattbild

Jag och Isabelle var ute en natt i -20 grader och fotograferade.
Fotat vid storsjön i Bergsjö av mig. Det var kallt, men det ar värt det.

Riktigt mysig och rolig helg!

I helgen har Elina varit här, det har varit riktigt roligt att träffa henne, det var ju ett tag sen nu. Vi har hunnit med massa roliga saker! Vi har varit hos Lina med en massa roliga människor och spelat alias, vi har varit i backen och åkt blades, vi har badat, gått på afterski, ätit pizza, gått på picknick och fotat :)
Synd bara att helgerna går så fort, vill inte att det ska vara måndag i morgon!

blä.

är lite less på allt känns det som.

Ebba!

Idag och ikväll har jag varit med Ebba, det har varit riktigt roligt, spec som vi inte har setts så mycket på senaste tiden.

Bilder från i somras när vi hoppade lite studsmatta :)
Bra och dåligt

en sak som jag tycker är väldigt tråkigt är alla vänner som man har/haft som flyttar och man tappar kontakten med. Visst, man får många nya vänner också, men det känns ändå tråkigt. Det är vissa som man vet att man kommer ha kvar kontakten med men man kommer inte alls ses lika ofta när man bor så långt ifrån varandra.
Just nu känns det som varenda en jag umgås med flyttar här ifrån, så tråkigt! Visst, jag kan också flytta, men jag vill inte det just nu, jag kan inte heller, har för många djur att ordna boplatser åt först innan jag ens tänker tanken, plus att jag inte vet vad jag vill göra heller, jag vill ju inte ha något tråkigt jobb bara för att jag måsta ha pengar, nej, jag vill ha ett jobb jag verkligen trivs med och om jag flyttar nu känns det som att jag kommer behöva ta första bästa för att ha råd med hyra mm..
Men samtidigt så saknar jag er som flyttar ifrån mig. Jag har visserligen fått många nya vänner på senaste tiden och det känns väldigt roligt, en av dem är ju självklart tommy, vi träffades första gången av en slump på en buss hem från krogen för ca två månader sedan och sen dess har vi träffats i princip varige dag. En annan person jag börjat umgås lite med är Lina, hon är en riktig rolig filur! Så visst finns det härliga människor kvar här, men ni andra hade ju också kunnat stanna kvar så hade allt varit perfekt!


Sthlm resan...

Nu ska jag berätta om min och Tommys färd ner till Stockholm för att köpa en bil till mig. Jag har varit lite deprimerad sen dess så det är därför jag inte har berättat om den tidigare...

Allt började bra, vi åkte med min käre far ner till sollentuna där han jobbar, där tog vi över pappas bil och åkte vidare till mina kusiner. Där kollade vi på Beck med dem och satt och snackade och kollade lite mer på blocket om det kom in nån fin bil. Vi gick och la oss ganska tidigt för att orka upp i tid på måndagen.
Mändagen började bra, vi hittade lite bilar som vi skrev ut och åkte och visade pappa, vi ringde på en vit ford och åkte och tittade på den, men den var finare på bild en i verkligheten så den sket vi i och åkte och käkade världens lyxlunch i Upplandsväsby istället.
Väl tillbaka på pappas jobb så hade det kommit in en superfin Ford Mondeo som vi ringde på, det var en gammal gubbe som hade den och den hade bara gått 14 000 mil, vi åkte dit och den verkade jätte bra och var jätte fin för han hade nyss lackat om den,
jag slog till och betalade 15 000:- , det kändes ungefär som över en miljon kronor för mig, men men, mamma och pappa hade ju sagt att jag skulle lägga minst 15 000:- så att jag inte köpte något som man måste laga å så hela tiden.
Så då var det bara att göra sig redo för hemfärd, jag ville egentligen in till stan en sväng innan, men det ville inte min käre Tommy så det blev inte så, han hade ju varit så snäll och följt med mig och letat bil, då kunde jag ju inte tvinga honom att åka in till stan också :P

Våran resa började bra, vi stannade i Arlanda och köpte resgodis och dricka för 230:- hahaha!
Vi kom till Gävle och körde runt där och yrade innan vi hittde en mack att tanka på och sedan fortsatte vi igen.
   Sen hände något konstigt, värmen i bilen försvann!!! Vi trodde att det var termostaten som kronglade men sen plötsligt började bilen typ knacka och Tommy körde och fick lite halvt panik och sa att vi måste hitta någpnstans att stanna på engång, och då fick jag helpanik, vadå, vad har hänt nu med min nya bil???
Vi kunde ju inte stanna mitt på E4an som det var enfiligt och ingen vägren, så presis när vi hittade en liten infart att svänga in på så tvärdog bilen, vi han bara ställa oss precis vid infarten.
  Tommy gick ur och kollade motorn och sa att motorn hade gått varm och att risken var stor att hela motorn hade skurit,
Då kan ni ju tänka er vilken ångest jag fick, här har jag nyss slängt ut 15 000:- på en bil som vi kom 17 mil med. Jag gick runt och grinade och sparkade i snön och ringde pappa och Tommy ringde sina föräldrar.
  Tommys föräldrar skulle komma och hämta oss, men det skulle ju ta några timmar så vi satte oss i bilen med varsit lakan över oss som jag hade haft med mig, jag kan säga att det var iskallt i bilen!!!
  Sen så gick det iaf att starta bilen och rulla lite försiktigt ner till ett hus så att vi kunde prova att fylla på lite kylarvätska, det var en jätte snll tant och farbror som bodde där, så gubben hjälpte tommy med bilen och tanten och jag gick in och värmde oss och fikade. 
   Min pappa tyckte så synd om mig så han åkte från Stockholm för att också hjälpa oss, men när han kom bara en bit norr om Gävle kokade hans bil också, hur stor otur kan man ha???
Men hans bil stannade precis där två filer går ihop till en så han fick ringa bärgare på engång.
  Medans pappa väntade på bärgaren nere i gävle han Tommys föräldrar komma, de försökte fixa bilen och de trodde att det bara var etr rör till kylaren som hade gått sönder, så jag började hoppas igen! Men de kunde inte fixa det då på kvällen eftersom inte någon affär hade öppet så vi kunde inte köpa delar.
   Efter en stund ringde pappa igen, då hade bärgaren kommit men det var jätte svårt att bärga bilen eftersom alla körde så fort förbi och plötsligt kom det en långtradare och inte saktade ner något alls, han kom mot dem i säkert 80 km/h och körde rakt in i bärgaren och bärgarkillen fick kasta sig ner i diket för att inte bli påkörd, men inte nog med det, utan den jävlen smet också, han bara fortsatte köra fast han nyss krockat med dem. Så de ringde polisen och det blev världens efterlysing på långtradarchaffisen. Sen hade de fått tag i honom typ ett på natten och han var aspackad, livsfarligt ju!!! Tnk vad en stor långtradare kan ställa till med med en full chaufför, pappa och dem hade tur att det inte händer mer.

oj vad långt det här börjar bli, undrar om någon ens orkat läsa :P
ska berätta slutet lite kortare nu:
Jag, pappa och Tommy åkte ner dagen efter och det visade sig att topplocksgrejsen på bilen också har pajat när den gick varm och då går bilen inte att köra så vi fick ta hem den på en biltrailer.
Det kostar typ runt 12-14 000 att laga bilen på en verkstad och det är dyrt!!!!
Men en snäll vän som går fordon ska kolla om de kan laga den där.
Jag har en snäll pappa som tycker så synd om mig så han vill betala vad det kostar att laga den.


KAOS!!!! Men jag kommer ALDRIG att glömma när jag skulle köpa min första bil.


tack min snälla pojke som föjde med mig och hjälpte mig i dettta strul! Om jag hade kört hem bilen själv hade jag nog varit död nu, hade ju dött av ångest att sitta där i skogen bredvid E4an helt ensam i en kall död bil.

Stockholm

Nu är jag och Tommy nere i Stockholm för att leta en bil till mig, jag ska bli bilägare, haha, jag känner mig gammal :P
Men det kommer att kännas sjukt bra att ha en egen bil, då kan jag åka vert jag vill när jag vill utan att behöva låna av mamma och pappa.

RSS 2.0