Fotografering

Nu ska jag ut till studion och fota en lite bebis, det ska bli så kul!
Jag älskar verkligen att jobba med fotot, det ger så mycket och man träffar så många härliga människor.
Ska göra mig iordning nu och gå ut och fixa lite i studion så det blev inget långt inlägg just nu.

Hästar på rymmen!

I morse när jag kom till mamma och pappa han jag inte ens kliva ur bilen förrens mamma kom och sa att hon trodde att hästarna hade rymt för hon såg dom inte, mycket riktigt, det hade dom jäklarna! Dom stod på grannens tomt :/ mamma sprang in och hämtade en hink med kraftfoder och ajg grimmorna, men medans vi gjorde det så fick dom fart minsan, de tog ett varv runt grusvägen vid oss, men kom tillbaka lika fort, trodde vi ja! Nej, dom tvärvände precis framför och sprang iväg igen och jag efter, mamma stannade och tog in warrax som inte hade fattat vart hålet i staketet var. När jag kom upp till byvägen så såg jag till min förskräckelse att spåren ledde över hassleavägen! Jag stannade och lyssnade och hörde några galningar som sprang inne i skogen, men jag kunde inte gå in för att leta efter dom ifall de skulle få för sig att springa ut på vägen igen ville jag ju vara där så jag kunde förvarna bilarna, men tillslut kom dom galopperande till mig och jag kunde ta dom och leda dom hem till stallet.
Usch, blev så himla rädd att det skulle hända något när som spreng ut på stora vägen, jag har nog inte sprungit så här mycket på länge, kändes som det blödde i halsen på mig ju!
.

Hur ska det här gå?

Ja, hur ska det gå att somna ikväll? Jag ska sova helt ensam, ensam i Tommys och min stoora (lilla) säng!
Han har nämligen åkte iväg för att jobba, han åkte ikväll och kommer hem på torsdag, Det känns lite tomt här hemma, har inte sovit ensam på jag vet inte när! Men jag är glad att han får jobba, det behöver han :) Jag får nog veckan att gå ändå, i morgon så ska jag fixa och dona lite i studion och på eftermiddagen/kvällen kommer förhoppningsvis Louise och hälsar på mig, det ska bli kul, vi har alltid så mycket att prata om, blir nog en tur med hästarna också. På tisdag har jag fotokurs igen, och onsdag blir det foto igen och stallet och på torsdag blir det också foto och sen är min käre man hemma igen :D
Problemet för mig nu är att vårat internet inte fungerar så jag får ha mobilen som modem till datorn, det funkar med sånt här, men inte att kolla på typ tv4 play eller något, jag som måste titta på något kul innan jag somnar! Kommer sluta med att jag sitter uppe halva natten istället :P
.
I <3 U

Fotokurs

Gud vad jag älskar mitt jobb, har världens bästa!
Idag har jag haft fotokurs för några härliga tjejer i Bergsjö, vi har haft en toppen eftermiddag med massor av fotografering.
Tänkte visa en bild på tjejerna från dagen:
.

Fotografering med Josse

Idag har jag haft en fotografering med Josse, det var jättekul och jag blev nöjd med bilderna.
Här ska ni få se några av dom:
.
.
.
.
.
.

söta <3

Tänkte visa två helt underbara människor, Min älskade Tommy och hans brorsdotter Felicia :)
<3<3<3

Sandhamn

Jag är trött och sjuk, hatar det! Har varit det i över en vecka nu och Tommy i två, han har börjat äta penicilin, hoppas att han blir frisk av det.
Varken jag eller Tommy kan sova när vi är sjuka heller så vi låg och kollade på film hela natten, somnade vell runt fem. Skönt att båda är lika när vi är sjuka iaf, jag har nämligen aldrig kunnat sova då.
Vi såg en jättebra film som jag skulle vilja rekomendera, Himlen är oskyldigt blå, den utspelar sig på underbara Sandhamn. Filmen var kanonbra och man bli nostalgitsk av att se det underbara sommarparadiset, måste dit i sommar igen, eller vad säger du Linda? :)
Nu sitter vi här hemma och kurerar oss, Tommy fixade nyss nyponsoppa och galss, gott! Och nu sitter han och Alex och spelar poker och jag sitter här.
Haha, men det är inte alltid bra väder på Sandhamn :P
.
Men man kan ju alltid dricka skogsdrinkar bestående av hembränt, schweppes, en pinne och kotte :)
.
Så här härligt kan man ha det på Sandhamn :)
.
Med dom underbaraste männiksorna <3
.
Det är vakert!
.
påväg mot ett kvällsdopp :)
.
fint
.
ta en kvälls öl på en klippa i vattnet :)
.
Nu hade jag bara kvällsbilder från Sandhamn, men ni som inte har varit där, åk dit!

Grattis syrran!

Igår fyllde min underbara lillasyster Malin 20 år. Tänk att den lilla skiten har blivit så gammal! Gravid är hon också, alla som alltid trott att hon är älst av oss, nu kommer verkligen igen tro på att hon är minst, men det gör inget :)
Det ska bli så kul att bli moster, men det känns lite konstigt, man känner sig så vuxen :)
Men jag lovar att ungen kommer bli bortskämd med alla gulliga barnkläder jag kommer över, började ju redan shoppingen till henne/honom i Bangkok, jag var den första som köpte kläder till nykomlingen, bara det talar ju om hur det kommer bli sen :) hehe, kan ju inte låta bli. I slutet av Juni, då ni :)
Malin och jag för många år sedan :)

RSS 2.0