Flyttar imorgon!

oj oj, nu var det länge sedan jag skrev, men har ju haft fullt upp, min älsklings Tommy har ju kommit hem. Så har det ju varit julafton där imellan också, den firades med Tommy, familjen, Hans, familjen Nurmi och Farmor :) Vi hade det jätte mysigt!
och imorgon så flyttar vi, jag och Tommy :D Ska bli så sukt kul, jag längtar!
Jag ska fota lägenheten imorgon om jag hinner så ska jag lägga upp bilder här så ni får se, den är så fin!

Kört i diket!

Igår när jag kte hem från jobbet så kom jag ifull fart på en 90 väg, då jag helt plötsligt i en kurva får syn på en timmerbil som svänger rakt ut i vägen! Jag hade inget annat val än att tvärnita och veja ner i diket för att inte fronta med den! Himla idiot, jag blev sjukt rädd å trodde att jag skulle dö.
Hans kommentar till det hela var att han inte kunde stanna med sin timmerbil för om han gjorde det så skulle han inte komma låss igen som det var halt, så han påstod att han var tvunge att köra fast att han såg att jag kom! Snällt, jävligt snällt att utsätta folkts liv för fara bara för att han är rädd att fastna, undra om han hade tyckt att det var lika viktigt om jag hade suttit fastmosad på hans front? Skulle inte tro det? Himla idiot! Hur fan tror han att jag ska hinna stanna när jag kommer i 90 på en snöfylld väg?
Som tur var gick det bra med mig, en traktor fick dra upp bilen och mannen som körde traktorn var jätte snäll å hjälpte mig med bilen då hela fläckten var fylld med snö och inte kunde kyla motorn... men det verkar som att fläkten har pajat helt... sen är det lite mer krongel med bilen efter det där, så den måste in på verkstad, Tommys fina bil! usch! :(






Stockholm i morgon!

Åker hem höll jag på att säga, men ääh, det är mitt hem fortfarande, så ja, jag åker hem till Stockholm imorgon förmiddag, ska träffa Elina, Karolina och Annelie! Gud så jag saknat er, ska bli så kul att träffas igen.
Vi ska laga middag å bara ha det mysig, får se om det blir någon utgång också, man vet aldrig vad som händer ;) Men kul ska vi ha iaf!






<3<3<3

Jag ser det snöar!

ååh, det är så härligt! Det snöar stora lappvantar och är ca 15 cm på marken!! :D så underbart!









Fortfarande sjuk!

Jag är fortfarande sjuk å jag hatar det. Jag som vill jobba och tjäna lite pengar så jag och Tommy kan inreda och fixa våran lägenhet så fin! Men nej, jag är helt slut i hela kroppen, orkar knappt sitta upp... men febern och illamåendet är borta nu iaf, det är skönt! Hoppas på att jag blir piggare ikväll så jag kanske kan jobba i morgon ändå. Funderar på om jag ska orka ut och fota min bil som jag ska lägga ut på blocket.
Någon som vill köpa en väldigt fin Ford Mondeo för 5000 kr ? Hör av er till mig då!

flyttpacka!

Nu ska jag se om jag orkar packa ner lite saker i flyttkartonger, hade tänkt att göra det tidigare idag men jag har ju blivit matförgiftad och är så sjukt dålig. Men nu har jag tagit alvedon och fått i mig lite att äta och den versta febern är bort tack vare alvedonen. Måste gör någonting, blir ju galen av att bara ligga still.
Kan ju iaf packa ner det jag inte behöver just nu, så har man det gjort :)
Längtar så tills vi får lägenheten, när Tommy kommer hem ska vi bestämma färger och tapeter så ska min snälla lilla pappa fixa det till oss :)
Den första januari, då ni! Då har vi våran fina lägenhet, kommer lägga upp massa bilder på den :) Längtar!

Ikea!!! Köpt lite grejer till lägenheten!

Igår åkte coh och min bästaste Josefin till Ikea för att handla, hon till deras skiduthyrning och jag till Tommys och min lägenhet :) Men köpte bara lite småsaker, de större grejerna måste ju älskling också vara med och bestämma.
Mitt och Josses bästa klipp var nog en varsin dörrmatta för 3 kr styck :P haha!
ååh... jag längtar tills vi kan flytta in! Ska bli så sjukt roligt! :D

Den underbaraste människan!

Det är min sötnos till pojkvän! Fixat lite av hans julklapp nu, det känns bra, men resten av den ska jag fixa om någon vecka. Å vet ni? Jag har redan fått en julklapp av honom, en ny jätte fin hårförlängning! sötis! Men sen vill galningen ge mig något mer också säger han, det behöver han ju inte,är ju överlycklig för den prestenten jag fick, men han säger att han tänker göra det ändå, hm... Han skämmer bort mig min älskling. Men jag skämmer bort honom med! Det är ju så det ska vara :)
Älskar dig Tommy!

du å jag! <3


trött!

Är trött sen igår.. Hade en rolig kväll med Josse och Nathalie :) Var först på någon liten förfest där det inte var sådär jättebra drag om man säger så, men sen drog jag och Natta och mötte Josse, hon ville käka lite kebab sen drog vi vidare till... hmm... vad heter han Natta? Haha, jag och namn :P Men där var det trevligt och vilken himla fin lägenhet och mysig innegård!
Efter någon timme där gick jag och Josse till stadt, det var också kul, vi kom vell hem runt 3, jobbigt när man ska upp och jobba på morgonen, men det gick bra ändå.
 har visst ingen insperation att skriva mer nu :p Bilder lägger jag upp när jag fått dem av Josse :)
Sen en tråkig sak, jag tror att det är fel på min kamera! Min bästa vän har blivit sjuk på något vis :( uscha! Å det är svindyrt att skicka in den på felsökning. Får göra det ändå, klarar ju mig inte utan den!

aja, nu ska jag ut å rida innan älskling ringer. Älskar dig Tommy! <3

 

Här hade jag mörkt hår, haha, vet inte varför jag lägger upp den här bilen, matchar ju inte direkt till inlägget, men ändå!


oj oj oj....

Nu sitter man här mitt i natten igen, det är bara för att inte älskling är hemma och ser till att jag går å lägger mig i tid. Han måste nog komma hem nu på engång och skälla lite på mig så jag inte är en nattuggla!
Tycker lite synd om honom som är helt ensam! Fast det är jag med!! så det är synd om mig med, hehe!
Eller känner mig iaf väldigt ensam just nu utan min andra halva! <3
Jag älskar dig så otroligt mycket Tommy!


Tommy när vi var i Turkiet, sjukt härligt!


Städat... städat och städat!

Men nu är mitt rum rent och fint iaf, det behövdes!!! Men jag och min himla allergi, mitt vänsteröga kliar som bara den och är svullet och rött! Ser ut som en mupp! Blir alltid så när jag städar,  jag är så damallergisk, för när man damsuger yr det alltid upp lite dam och då kliar det i mina ögon!!!! Måste skaffa en städerska så jag slipper det här :P haha! Tommy!? ;)
Imorgon blir det massa jobb igen, så bra! Behöver verkligen pengar! Någon som har lite över och kanske vill skänka till mig?
Nej, nu ska jag duscha och hoppas på att mitt öga blir bättre!



Jag och min bästa vän kan vara så snygga ;)

Ali Zafir

Nu ska jag ut i stallet till min lillkille Zafir, undra vad vi ska hitta på idag då? Rida på ridbanan kanske? eller ut i skogen i mörkret :S

Skulle behöva köra lite konditionsträning, men det är ju så mörkt och kallt!


Mys tjejkväll med Amanda och Karin :)

Jag kom nyss hem från Amanda, jag och Karin var och hälsade på henne. Gud vad kul det avr att träffa er igen tjejer, ni är så härliga! Vi ses verkligen för sällan, men det får vi ta och ändra på nu! Och gud vilken fin lägenhet Amanda och Niklas hade skaffat, blev så avis, vill flytta hemifrån med Tommy nu, nu på engång!!! :)


Amandas Blogg


Karins Blogg

Det var såkul att träffa er :)

Bilderna är lånade av Amanda :)

RSS 2.0