Elina!


jag saknar min galenpanna! Vi kan ha sjukt kul tillsammans som ni ser på den här bilden!

jadu...

jag är både glad, lycklig, konstig, tom å jag vet inte vad just nu. är väldigt glad för vissa saker som hänt just nu och trivs så bra med att det blivit så, samtidigt som jag känner mig tom över andra saker, jag tror att det är för att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv, var jag vill bo och vad jag vill jobba med. Jag saknar även mina närmsta vänner så otroligt mycket hela tiden, varför ska ni bo så långt ifrån mig, jag klarar mig faktist inte utan er längre!!! Ja, det är inte lätt att vara överlycklig och tom på samma gång, haha!
Men jag mår nog mest bra tror jag ;)
party party hela helgen!

I fredags så var det utgång som gällde med det gamla goda utgångsgänget förutom att Martin fattades. Allt började bra och vi hade roligt tills vi kom till stadt och upptekte att det var högstadifesten där :S inte i baren förståss, men det kändes ändå inte nice! Men vi hade stadt som förfest eftersom öl, cider, vissa shottar och drinkar bara kostade 19:-
Sedan blev det bockarna istället där Emmelie också var :D
Men det var inge vidare drag på bockarna heller så det blev en galen bilfärd hem med trängsel i baksätet och Tommy som chaufför.
På lördagen vaknade vi vid två och fick brottom upp å käka för tre skulle tommy, tommy och häggen vara uppe på afterskin. Hämtade dem där vid fem och sen efter lite om och men blev det lite mer fest så idag är jag sliten! hehe, men det är vell så det ska vara ibland, har haft en kul helg iaf :)

Fredagen spenderades med muppade muppgänget, bara martin som saknades!


Jag vet, vi är snygga! ;)

och lördagens spenderades i Bergsjö med den här grabben och lite annat folk:


Jag och min MALIN!!!

vi älskar varandra ;)


galet

Shit vad galet allt har varit på senaste tiden.. men allt löser sig nog tillslut hoppas jag :)
men har inte varit på skrivhumör alls.. är det inte nu heller för nu ska jag sova.  Men en sak som är väldigt bra är att jimmy hjälpte mig att fixa med det trådlösa modemet idag så nu kan jag sitta vart jag vill i hela huset med min dator! känns bra, känns bra.

Godnatt!

Rubrik?

nu är jag trött, inte så mycket sömn i natt och kunde inte sova längre en till tolv, haha, jag vet att en viss person tycker att jag var lite störig som vägrade sova mer och bara låg och babblade :P men men, sånt är livet!
Kom hem vid två ungefär och käkade lite och gick ut i stallet för att fixa med min lillpolle innan ID-kontollanten skulle komma och göra en kontroll på honom så att jag kan få hans pass någon gång.
Men när hon läste av hans chipmärkning med läsaren så har han inte ett svenskt chip, HJÄLP! blev lite rädd att det var något vajsing med något, men jag har ju pratat med uppfödarna, har även fått alla papper på honom av dem nu. Så det är nog ingen fara och ID-kontrollanten trodde att han kunde ha ett chip från någon annan tillverkare som hon inte har inlagd på sin läsare, så jag hoppas på det!
för övrigt så är mitt liv lite uppochner just nu, men ändå bra, jag vet att det kommer bli bra.


ungefär så här galet förrvirrad känner jag mig ibland just nu :P hahah!

varför?

Varför kan vissa vuxna inte känna om skorna de provar sitter bra? Har man haft skor i ca 60 år borde man kunna känna sådant själv och inte be mig känna vart deras tår slutar i skorna? Jag fattar verkligen inte, hur ska jag kunna veta om deras sko sitter bra genom att klämma på deras tår? Sådant känner man vell själv, eller?
jaja, man slutar vell inte förvånas, spec inte som det kommer in flera sådan människor i veckan i affären.
Men det roligaste jag varit med om var en dam som hade provat två stövlar, en 38 och en 39, båda vänsterskor, men trodde att det var ett par, så hon hade provat båda och skulle köpa dem, hur kan man inte känna en sådan sak? för det första så är skorna olika storlekar och för det andra så hade hon en vänstersko på högerfoten.

trött!!!

idag är jag sjukt trött, gick inte och la mig förrens 06.00 ungefär, jobbit! Var först på fest i bergsjö, sen ilsbo, sen åkte jag tillbaka till bergsjö med tommy för att hämta min bil hos honom och sen tillbaka till ilsbo igen så det blev en sen kväll/natt och jag vaknade ungefär vid 12.00 och kunde inte sova mer, då var jag otroligt sugen på pizza så vi drog ner till Ilsbopizzerian men den var stängd!!!!  så det blev ingen pizza för min del :(
men nu ska jag käka middag. blev inte så mycket skrivet idag heller.

............

Idag har det varit en seg dag, först har jag jobbat i 6 timmar och sen åkte jag hem och käkade pizza och nu är jag i ilsbo med Jimmy, Ante och Akki, tror att Martin också skulle komma hit sen. Jag hoppas på att min kväll blir roligare en min dag, har ju iaf lite trevligt sällskap här, men det jobbiga är att jag ska jobba imorgon igen och måste gå upp tidigt :/ Hatar att jobba helger, det är så tråkit som alla andra är lediga då.
men nej, jag har ingen insperation till att skriva idag.


.........................................................................................................................................................................................................

trött!

Jag är död, och då menar jag nästan helt död. Min kropp blev nog inte så glad på mig igår, först en heldag i hassela med massa skidåkning, sen hem och fixa stallet, käka och sedan iväg för att fira det nya året och vara uppe hela natten och även endel ute i kylan i tunna festkläder, usch nej, inte bra alls när man har feber :S
Ja, jag får skylla mig själv men lite måste jag få beklaga mig, det känns alltid lite bättre då.
En annan sak som är väldigt jobbig är att jag skulle ha åkt ner till min käre vän elina på lördag som hon kommer hem efter tre månader i Thailand, men tåg och bussbiljetterna var sjukt dyra, ca 900:- tur och retur, jag brukar åka för 200:- tur och retur med tåget, så då sprack det också, jag som har saknat henne så mycket och verkligen ville träffa henne nu i helgen!!! Men jag lovar Elina, jag kommer ner snart!

RSS 2.0