Hjälp!

image201

Tänkte berätta om en sak som var väldigt läskit ute i Skeppsdal där vi hade hästarna. Det är nämligen där så bodde en psykist sjuk gubbe plus att han var alkoholist.

Han har jag och Annele blivit jagade av en gång nrä vi var ute och red, vi red förbi hans gård och ut från tomten kom han springande och vrålade och skrek åt oss, vi galopperade iväg men han genade över sin fårhage och kom ikapp, men tillslut insåg han att han inte skulle ha en chans som vi hade hästar. Det var sjukt läskit.

En annan gång när jag, Linda och Malin var i stallet så kom han körandes på fyllan och parkerade sin bil bakom stallet, vi blev livrädda som han är sjuk i huvet så vi kutade och gömde oss bakom ett uthus. Vi såg hur han gick ur bilen och in till en annan man som bodde bakom stallet, där stog han och vrålade en stund, sen satte han sig i sin bil igen och körde ner på stallplanen, gick in i stallet och gapade och skrek, sen satta han sig i bilen igen och körde en vända på gården, vi var livrädda att han skulle se oss, vet inte vad han hade gjort om han hade hittat oss. Vi satt och ringde pappa på jobbet och han försökte ringa polisen. När pappa fick tag på polisen så sa de att de skulle skicka en bil. Men vi satt där och det kom ingen polis. Pappa ringde flera gånger och de sa varige gång att de skulle komma, men inte kom dem. Pappa var på jobbet som var långt därifrån så han kunde inte komma så snabbt heller och Kicki som äger gården avr inte heller hemma. Så där fick vi sitta livrädda i tre timmar tills pappa kunde komma och de där dumma poliserna kom aldrig!
Jag tror att de inte ville komma för de är rädda för honom, de har sagt förut att han är bland de obehagligare att göra hembesök hos, då har de på sig skottsäkra västar och hela munderingen.
Det läskigaste med honom är att han har vapen fast han inte får.

En annan gång när vi var ute och red i skogen så hörde vi någon vråla bakom oss, då var det också han som gick där med gevär och allt, då blev man inte lite rädd om man säger så, så då smackade vi på hästarna i full galopp hem mot stallet.

Sen har han gjort en rad andra sjuka saker så folk har fått flytta med poliserskott från hus de har hyrt. Men jag kan inte skriva allt. Blir ju mörkrädd här hemma i skogen när jag tänker på det!


Kommentarer
Postat av: elina

nu uppdaterade du minsann:D

2008-03-25 @ 08:49:55
Postat av: christopher

aa, pizza är gott:)

2008-03-25 @ 08:53:19
URL: http://brunnman.blogg.se
Postat av: Karin

SHIT!!!! JÄVLA POLISER!!! JÄVLA GUBBE!!!! Nu blev ja arg!

2008-03-25 @ 16:43:27
URL: http://bjellmankarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0