Bokat och klart

Nu har jag bokat tåg ner till sthlm igen, den här gången för att träffa min käre Elina innan hon reser iväg till Thailand och är borta i tre månader, alla bara åker ifrån mig i vinter!!! Sen åker Josse till alperna och är också borta hela vintern, Annelie är i Norge och Linda i Linköping :/
Men men, jag åker direk efter jobbet lördag den 13 september och kommer hem måndag den 15 september.
Ska bli så roligt att komma ner igen, jag kommer ju sakna ihjäl mig efter alla sen när de lämnar mig!!! ska jag sitta här i skogen då utan att ha någon att hälsa på i den stora staden på hela vintern?? jag kommer ju dö! :p
Haha, nej nu är jag dum, jag kommer faktist ha jätteroligt här hemma med med mina söta norrlänningar också! :D


Grattis på 20års dagen syrran!!!

Nu är det så att världens bästa tjej fyller 20år idag! HURRA HURRA HURRA!!!!!!
Grattis min lilla Linda, hoppas du får en underbar födelsedag idag och hoppas dina föräldrar uppskattar tårtan ändå ;D


VI<3

jobbdag

Idag har jag jobbat hela dagen, kom hem kl 18.00, jobbit! Men så är det när man måste ha pengar. Men jag ska inte klaga, jag trivs faktist bra med mitt jobb!
Jimmy sömntuta är här nu och har visat sin nya fina bil :D Men nu ligger han och sover för han ska upp 05.30 för att åka till jobbet, hans sista dag som anställd sen blir han arbetslös stackaren! Då blir det vell jag som får försörja honom istället för tvärt om som det har varit innan :P Men iof ser han sig inte som arbetslös utan som arbetsökande på heltid, haha, jaja.
Nu ska jag käka, jag är HUNGRIG! Malin, tänk Findus när du läser det! ;)

Tack mamma!!!! :S

Ja, jag var inte så glad på min käre mamma idag.
Jag har nämligen inte fått min lön som jag skulle ha fått den 25.
Mitt jobb ringde mig när jag var nere i Stockholm och ville ha mitt kontonummer, men jag hade inte det med mig så jag bad min mamma att smsa det till mig.
Jag gav jobbet mitt nummer och väntade på min lön... och väntade... och väntade...
Så när jag inte hade fått den idag så kollade jag vad mamma hade skrivit för nummer till mig och jämförde med mitt kontonummer och det var FEL!!! Mamma hade gett mig fel nummer!!!!
Så det var bara att ringa till jobbet igen och tala om det, men det kunde tyvärr inte göra något för pengarna hade redan gått iväg, någon annan hade fått mina 6783,90 kronor!!!!!!! FAN!!!!
Hon på jobbet sa att jag skulle ringa min bank och be det hjälpa mig. Men innan jag ringde gick jag upp och tittade i mammas papper som hon haft när hon fört över pengar till oss förut och jag hade tur!!! Hon hade gett mig syrrans kontonummer, vi har helt lika nummer förutom de tre sista siffrorna på Så malin är några tusen rikare för tillfället men hon ska föra över pengarna till mig imorgon!



Mikaela, tror du verkligen att jag tänker ge tillbaka dina pengar? Just nu är Malin rik med ca 11 000:- på kortet, men nästan sju av dem är mina!!!

Blä...

Vad ska man göra när allt bara känns blä? Jag är helt ensam som alla jobbar/går i skolan och jag har sjukligt tråkit men vill ändå ta vara på tiden som jag börjar jobba fast från och med torsdag.
Jag funderar på att rida långt, bara för att ha något att göra, kan ändå passa på att träna inför distansritt nu när jag inte har något bättre för mig, men det är lite tråkit att rida så långt själv, men gör nog det ändå. Ska rida några mil har jag tänkt, kanske typ 3, inte sådär jättelångt ändå, men jag måste ju börja någonstans.

Kamphundar!

Våra hundar tror att de är kamphundar ibland, eller de leker snarare, men bilderna kan se lite hämska ut på dem!
Hehe, det är lite synd om Kelly som är hälften så stor som Naschido. Men de har roligt tillsammans :P



Karate Doberman. Han passar in i sitt namn Naschido.


Sen är det lite fridfullare efter allt spring och bus.


Naschido är lite unghundsranglig, men han kommer att växa på sig, han fick fina omdömen på utställningen.

Fotojobb

Nu har mamma antagligen fixat lite fotojobb till mig :D Så roligt!
Jag ska nog ut och fotografera lite nu på hundarna. Jag älskar verkligen min Nikon D200 :D Har köpt en kameraväska nu för typ 360:-, ett fynd! De jag kollat på innan har legat mellan 500-1000 kr.
Men nu måste jag spara till ett till objektiv och ett bra stativ, det är inte billigt om man säger så. Men kommer vell lägga ca fyra eller fem tusen på ett objektiv sen får satsa på ett ännu bättre när jag har råd.
Hittade ett av mina drömobjektiv i Sundsvall, man fick prova att fotografera med det, men det kommer jag aldrig att ha råd med, 42 000:- :S jaja, drömma kan man, men jag skulle faktist inte vilja lägga så mycket pengar på en kamerapryl, nog för att jag vill bli fotograf, men någon måtta får det vara :P


Min kamera :D

Hos André på Torsdagen

Först åkte vi till Tommy´s för att festa lite där på torsdagkväll, men dumma som de var så hade de inga vakter och polisen kom så du var alla tvugna att gå därifrån och klockan var bara 23.00 och vi hade verkligen inte lust att sluta festa när vi precis hade börjat, så André, min gamla klasskompis, ordnade efterfest hemma hos sig, så vi drog dit och hade sjukt roligt! Var väldigt kul att träffa honom igen också, har inte träffat honom på några år.
Men Elina och hennes kompis var tvugna att åka ganska tidit för Elina började jobba sju dagen efter, så det var synd, hade varit kul om de också stannade längre.
Sen skulle vi göra galna saker men vi tjejer bangade på att springa nakna på gården och snorta grillkrydda haha, vi är lite dåliga, men sen så var vi ju tvugna att göra någonting, så dåliga kunde vi ju inte vara, så då skulle de komma på saker som vi skulle göra så skulle vi se om vi godkände det, så vi kom fram till att vi skulle bada i kanalen, alla som bor i åkersberga vet att det är en smutsig kanal som typ har tio miljarder cyklar och kundvagnar på botten, men vadå, vi kunde ju inte banga igen!
Så vi gick dit typ tre på natten för att ta oss ett dopp :p Jag och Annelie gick ner för att känna på vattnet först men du bangade Annelie igen! Och jag ville ju inte bada ensam, men sen slängde sig André i vattnet och då kunde jag ju faktist inte vara sämre, så då hoppade jag också i bland neckrosorna :P hahha, det var KALLT! men roligt :D
Med andra ord en helt toppenkväll! Måste ner till mina åkersberga vänner oftare asså, två sjukt bra festdagar på rad!

André och hans två kompisar


Elina får en puss av mig


Jag får en puss av André


Sötisarna Annelie och Nazzli (vet inte hur du stavar ditt namn) :)


Jag och karolina


Andrés kompis, hmm... kommer inte ihåg vad han hette, jag och namn är ingen bra kombination :P


söta!


Alla ska bäras lite :P


Nu måste vi hitta någon bra musik :)


Mina roliga flickor ;D


Andrés snygga bar :)


haha, snygga vi är då!


Party, Party!


Snorta grillkrydda :P


Sen svider det mycket i näsan :P haha!


Nästas tur att få ont i näsan :p


Vår vän igelkotten!

Tegel på onsdagen

Jag, Annelie och Karolina tog bilen till täby i tid för att komma in på Tegel innan inträdet började. När vi kom fram sprang vi till bankomaten och kutade sedan dit, men då insåg vi att vi aldrig skulle hinna in innan 22.00 som kön gick runt hela hörnan,så det var bara att betala 80:-, men vi lyckades iaf komma ganska långt fram i kön som  Karolina och Annelie kände några där, så det var bra, annars hade vi fått stå ute och frysa länge!
Väl inne var det fullproppat med folk och vi hade ingenstans att sitta, men proffsiga som vi är började vi snacka med några killar som hade ett VIP bord, så det var nice, Karolina flörtade till sig massa gratis dricka till oss också, gratis är gott, ellerhur tjejer? :P haha, ne men kul var det iaf. Vi dansade som galningar och satt och snackade imellanåt, en helt perfekt superrolig kväll, länge sen jag hade så kul när jag var ute, men vad kan man vänta sig när tre barndomsbästisar ska ut och festa??


 Världens sötaste Annelie och Karolina :D


Barndomskompisarna


Vi lekte alltid häst tillsammans när vi var små, hehe!


Annelie och jag <3


<3<3<3<3<3


Några av killarna vid VIP bordet och Karolina


Karolina, Berra och jag. hehe, vet inte vad jag gör för min men aja :P


Så underbara dagar

Jag har haft så underbara dagar nere i Åkersberga hos min kära Annelie :D Massor av party både onsdag och torsag, men det berättar jag mer om sen och lägger upp lite bilder, för det är jag för trött för att orka göra just nu å aa...  :P

Roadtrip till Hässelby!

Idag har jag och Annelie kört en roadtrip till Hässelby och köpt en spis! haha, ja en spis! Annelie har nämligen köpt en att ha med när hon flyttar till Norge, tydligen ingår inte vitvarorna när man hyr lägenhet där.
Det var faktist riktigt roligt, men vi skulle nog inte ha klarat oss utan våran käre vän GPS :P

Nu så håller Annelie på att packar lite och sen ska vi, Karolina och kanske Elina till Tommy´s och festa igen :) det var tydligen bartömmning där. Hoppas på att vi får lika roligt som igår på Tegen, asså det var nog den roligaste festkvällen på länge, VIPbord och gratisdricka, det är aldrig fel ;) Sen massa dansande och roliga människor! Men jag berättar mer om gårdagen när jag kommer hem, lägger även upp bilder då.

En annan rolig nyhet är att jag ska jobba som fast lunchavbytare på skoaffären hela september, kommer jobba fem dagar i veckan 11.00-17.00, perfekt!

Imorgon!

I morgon kommer min Elina hit och det ska bli så himla roligt, jag och Jimmy ska hämta henne i Hudik kl 13.45 i morgon :) Sen kommer vi hitta på massor av roliga saker!
Och på onsdag åker jag ner till Stockholm, Annelie, ska vi satsa på att gå på tegel på onsdag istället om de hade slutat med det där på Tommys?
jaja, nu är jag trött och har inte så mycket att skriva.
Hade iaf en rolig dag på jobbet, så härliga människor som jobbar där. Sko kompaniet i Hudiksvall om ni vill veta.

muuu godnatt!

Bokat och klart!

Nu så har jag bokat tåget så nu finns det ingen återvändo, jag kommer göra av med pengar som jag egentligen inte borde! Men det är det värt, det är värt det för jag ska ner och träffa min käre Annelie innan hon flyttar till Norge.
Vi ska partajja och ha kul, jag kommer ner på onsdag den 20:e om en vecka och åker hem på fredagen.
På onsdag vet jag inte vad vi hittar på, men på torsdagen skulle vi nog till Tommy´s eller visst skulle vi det? eller sa vi tegel på onsdagen Annelie? jaja, lite fest blir det nog, jag tror att vi kommer rikta in oss på torsdagen.
Kul kommer vi ha iaf!

Sen så får vi ju inte glömma att min bästa Elina kommer upp till mig på Söndag  och stannar till onsdag, vi tar samma tåg ner. Vi kommer ha det mysigt här uppe, vi är själva hemma som mamma, pappa, Antonio och Isabelle är i Göteborg då.  Vi skulle få låna en av bilarna också som Elina har körkort, så det är bra om vi vill ta oss någonstans :)

vill vara med dig!

Gud vad jag saknar Jimmy, jag har börjat att längta efter honom nästan precis hela tiden nu när vi inte är med varandra så mycket som vi brukar vara. Men så kommer det vara nu tills vi kan flytta ihop med varandra. Eller visst kan vi sova hos varandra i veckorna nu med, men det känns inte så roande för Jimmy att sova här när han börjar jobbet vid 07.00 och har ganska långt att åka från mig dit, och det känns heller inte så roande för mig att sova hos honom när han ska upp så tidigt, vad ska jag göra när han måste gå och lägga sig tidigt och sen är han inte hemma på morgonen när jag vaknar och då ska jag sitta hemma hos honom helt själv tills bussen går hem vid ett, nej det orkar jag inte.
Men vi är iaf med varandra hela helgerna och sen träffas vi ju faktist i veckorna också, men det känns ändå tråkit när man är van att träffas så mycket mer, vi gick ju till och med i samma klass :P
Folk brukade undra hur vi orkade med att vara med varandra så mycket, men vi har alltid trivts så sjukt bra med ihop att det aldrig har varit ett problem, det har snarare varit roligt och underbart. Ja, anledningen är nog bara så enkel att vi passar så pass bra tillsammans och uppskattar varandra hela tiden.


Distansritt

Ja, nu du Warrax! I slutet av september, då du! Då ska vi kanske tävla våran första distansritt tillsammans och vi ska ha sjukt himla roligt!
Det är synd bara att Naela inte ska ha häst nu, jag hade velat tävla med henne, mycket roligare om man är två. Men jag vill börja tävla "på riktigt" redan till våren och då måste jag börja satsa på det redan nu om man ska hinna träna och allt så det blir nog till att tävla själv, väldigt synd, hade  gärna velat tävla med henne, men samtidigt så känner jag att jag vill ha ett mål med min ridning och nu kommer distansritten vara mitt mål och då vill jag börja med den redan nu.
jaja, vi får se hur det blir, jag kommer iaf börja nu, det är vad jag vill och känner för.


Pengar

Pengar är ett stort besvär, peciellt när man är skyldigt vissa sisådär 13 000:-   :/    Men det är värt det egentligen, men jag får lite ångest så fort jag gör av med pengar på annat istället.
Som nu vill jag ner till Annelie, jag hittade ganska billiga tågbiljetter, men sen kostar det ju endel med bussremsa där nere och mat, för det kan ju vara bra att äta lite också, sen festa och sen pengar till annat också, så jag måste ju räkna med minst 1000:- så nu kom jag på att jag kanske borde höra med mamma och pappa om det är ok om jag lägger de pengarna på att åka till Stockholm igen eller om de vill att jag betalar av på min skuld :/
Men Annelie, jag lovar, jag ska försöka, för jag vill verlkligen ner innan du flyttar till Norge!

.

DELAD


Jag är delad vad det gäller vart jag vill bo nu framöver.
På ett sätt vill jag bo kvar här ett tag till, men på ett annat så vill jag ner tillbaka till Stockholm nu på engång.
Det är svårt.
Det som gör att jag vill bo kvar här är att jag har min familj här, mina hästar och mina vänner.
Det som gör att jag vill tillbaka till Stockholm är att jag känner mig mer hemma där och mina närmaste kompisar bor där och även min släkt.
Men nu flyttar Linda från Stockholm som hon ska plugga, Annelie flyttar till Norge för att jobba och Elina åker tre månader till Thailand och Josse bor på andra sidan stan, så jag lär ju ändå inte kunna träffa de jag vill träffa så ofta ändå.
Så då kanske jag ändå kommer trivas bättre här uppe, pluss att jag redan har ett jobb här.
Men om jag vill statsa på att bli fotograf så är möjligheterna bättre nere i Stockholm än vad de är här.
Men om jag flyttar ner så kommer jag antagligen inte ha råd att ha häst och då vet jag inte om jag överlever eftersom jag inte har någon annan sport som jag gillar.
Men det vore kul ändå och Jimmy kommer ju också att flytta med mig i så fall och vi klarar ju allt tillsammans, ellerhur älskling? :p Det skulle vara så kul att bo med honom där nere. För jag vet ju inte om min dröm är att bo i en lägenhet i Hudik, då känns det nästan som att jag lika gärna kan bo kvar hemma.

jaja... Vi får se med tiden vad som händer. Funderar på att åka ner i slutet på nästa vecka och träffa min käre Annelie iaf :D


Jag vill leva livet som min lillbebis!
  

ja, jag vet att jag inte klarar mig utan en polle


Ali Zafir, min lilla snygging!

Fotograf

Mitt drömjobb är att bli fotograf. Det är det jag vill bli, det är det jag ska bli!
Men det är svårt att livnära sig på det om man inte blir en känd fotograf, men jag ska försöka. Jag har redan haft lite fotojobb och har några på gång.
Just nu håller jag på att fixar med en hemsida och mamma hjälper mig att starta eget företag.
På det sättet är det väldigt bra att jag bara jobbar deltid i skoaffären, för då hinner jag med att fixa med det här och får ändå lite pengar.
Jag har ialla fall fått de domän namnet jag vill ha, men jag tänker inte säga vad det är förrens jag har fixat lite mer med sidan.

Men det bästa av allt är att jag redan har en proffskamera, så jag behöver inte köpa någon sådan.
Nikon D200, en sjukligt bra kamera.

jag räddade dig!!!!!

Eller du och jag klarade det tillsammans!
Min lille kisse var borta ikväll, eller han följde med mamma när hon gick upp till Heidis hus med hennes gäster. Sen när mamma skulle gå hem hörde hon att Vincent jamade så hon ropade på honom, men han kom inte. Så efter ett tag så skickade mamma Kelly, våran ena hund, för att hämta honom, han brukar nämligen komma när kelly gör det, men han kom inte men jamade massor.
 Men mamma tänkte att han kommer vell så småningom, det brukar han alltid göra. Så jag satte mig här för att vara vaken en stund till för att se om ville komma sen, han är ju inte så gammal än, det är därför vi vill att han helst ska vara inne på natten.
  Men jag ropade och ropade, men han kom inte så jag började bli lite orolig att han inte hittade hem som han gick med mamma dit han aldrig har varit förut, i vanliga fall är han bara på tomten.
  Så jag och Pelle, andra katten gick ut på tomten och ropade på honom, då hörde jag någon liten stackare sitta och skrika av skreck långt upp i skogen förbi karins hus. Så jag förstod att han antagligen hade klättrat upp i ett träd och inte vågade gå ner.
 Men jag är så sjuktligt mörkrädd så jag vågade inte gå upp i skogen själv som det verkligen är jätte mörkt, de har nämligen av någon anledning inte tänt gatubelysningen. Så jag gick och väkte mamma, men han blev inte så glad, vilket jag egentligen förstår, men jag vill inte lämna min bebiskisse uppe i ett träd hela natten, så då väkte jag Malin istället, men hon ville inte heller följa med så det var bara att ta mod till sig och gå in i den mörka, läskiga skogen helt själv.
 Jag hörde inte exakt vart han jamade ifrån som det blåste så mycket, det ända jag hörde var att det var högt uppe någonstans.
 Tillslut såg jag honom, längst ut på en jätte smal gren jätte, jätte högt uppe i en tall, alldelses för högt upp för att jag en skulle kunna ha en chans att klättra upp, pluss att tallen var ganska kal nertil.
Men jag stod där i mörkret och ropade och pratade med honom och han satt där uppe och nästan skrek, han lät verkligen livrädd och grenen han satt på svajade mycket i vinden. Efter ett tag kom också Pelle dit för att se vart Vincent hade tagit vägen, men efter att tag var han mer intresserad av att jag skulle klappa honom än att kolla efter stackars Vincent.
Men efter ungefär en halvtimme så började han sakta och osäkert ta sig in mot stammen, det var vinglit och jag var livrädd att han skulle ramla ner, men efter en stund var han äntligen inne vid stammen. Men nu var det en till svår del kvar, nämligen att ta sig ner en väldigt lång bit från en nästan kal stamm, men jag stod nedanför och ropade på honom och var berädd på att ta emot honom och han började sakta klättra neråt, emellanåt gled han en bit och höll nästan på att ramla ner, men efter ett atg så nådde han äntligen mina händer och kröp ihop i min famn och jag bar honom genom skogen hem.
Stackars min lilla Vincent, usch, jag kunde bara inte lämna honom där i skogen själv, så det var  värt var ända minut av väntan i den läskiga mörka skogen!


lite bilder


Studsmatta!!! jag hoppar hos min älskling.



Älsklingen! <3



Naschido och Malin där bakom


(Bildernas snea horisont ska vara så, som bildernas stil är så)

Naschido vid Maln


Antonio hittade lera





Lillbrorsan Antonio badar :)

Stockholms resan :)

Nu var det länge sedan jag skrev här, har inte riktigt haft tid för jag och min Älskling har åkt bil ner till Stockholm och varit där över helgen. Det var riktigt roligat att åka egen bil ner för första gången, eller aa, vi hade lånat Jimmys mammas bil.
Jimmy hämtade mig efter jobbet på fredagen så åkte vi direkt ner till Elina, när vi kom fram var det bara att byta om och sminka om sig för att sedan dra till bussen in till stan och ut och festa :D Men det roligaste var nog när vi kom hem till elina och det var med lite folk och vi hade "efterfest" i hennes pool :D Alltid lika härligt att bada, spec när det var 26 grader varmt i den.
På lördag morgon så gjorde Elina roligaste grejen, hon skulle upp kl 7 för att jobba, men hon råkade gå upp en timme för tidigt och cyklade iväg till jobbet då :P haha, du är bäst Elina!! sen gjorde hon en annan grje också som var så sjukt himla modigt, men den tänker jag inte tala om!

Vi gick upp lite senare och skjutsade en kille som hette viktor till bussen, han sov också hos Elina nämligen. hehe, han frågade om det inte fans någon tunnelbana som gick från åkersberga när jag förklarade hur han skulle åka, det tycker jag var lite roligt :P

Sen åkte vi ner till min mormor och morfar i österskär och efter det drog vi till Nynäshamn till våran käre Omen och hans tjej, där var det också nice :D Och jag och Jimmy var bäst som lyckades hitta med bil från Åkersberga, genom stan och bort till nynäshamn. Första gången Jimmy körde bil i Stockholms innerstad och han klarade det gallant så jag är så stolt över honom!

En bra helg med andra ord, men jag är trött för vi kom inte hem förrens 02.30 i natt och resten av helgen kan jag inte påstå att det har blivit så mycket sömn på.

Träffade föresten min söta Ewa en sväng inne i stan i fredags ockå, det var kul att se henne igen. Men han inte träffas något mer som vi hade så fullspäckat schema, det var synd, vi hade ju tänkt att gå ut i stan i lördags också, men vi blev kvar i nynäshamn istället.

RSS 2.0