Gott nytt år!

Idag har vi åkt lite nyårsåking i hassela, det var jätte kul, skönt att komma ut lite även fast jag inte är frisk, men känns skönt att ha varit ute och rört på sig lite :)


Tommy, Malin och Linnea


hahah, en helt sjukt galen bild när jag och syrran åker





Nu ska jag åta nyårsmiddag med familjen och larparan, sen ska jag, och lite ilsbofolk till hudik och i hudik möter vi upp jimmy och hoppas på fetingfest ;D

sjuk

usch vad jag hatar att vara sjuk, vaknade i morse med 38.5 i feber :/ halsontet har däremot försvunnit så jag hoppas på att jag är bättre till imorgon när vi ska till hassela igen och åka skidor. Sen är det ju nyår också, då vill man verkligen inte ligga hemma i feber!
Ne, jag ska kurera mig, har typ sovit halva dagen och druckit massa echincea som är bra mot förkylning.
Sen vad som händer i morgonkväll vet jag inte en, någon fest i hudik antar jag, bara jag är frisk, eller iaf friskare!


Kul dag i Hassela :D

Igår så gjorde både jag och syrran premiäråk i hassela för den här säsongen. Det var faktist sjukt kul att åka lite igen, jag som trodde att jag hade tröttnat på att åka förra året, kanske beror på att jag aldrig hade någon at åka med då, men den här gången åkte jag med både syrran, schawon, tommy och syrrans kompisar, kul att vara ett gäng, något mycket roligare en att åka ensam! Synd bara att jag och syrran kom dit lite sent, för det första var det jag som packade bilen och när vi hade komit halvvägs till hassela så frågar Malin mig om jag tog med hennes stavar, men det hade jag ju inte gjort, trodde inte att hon åkte med dem, hon gjorde nämligen inte det förut, så det var bara att vända hem igen, sen påväg tillbaka höll vi på att köra över några galna skoterförare som kom ett helt gäng och inte tittade när de skulle över vägen så jag fick tvärbromsa och resten av gänget som kom efter på de andra skotrarna tyckte tydligen också att de hade företräde, men tillslut körde jag så de var tvungna att stanna, PUCKON! Lär er lite trafikvätt!
jaja, tillslut kom vi iaf fram och hade en toppen eftermiddag som vi bestämde oss för att göra om ganska snart, men nu verkar det som att min kropp har bestämt sig för att bli sjuk, men jag kurerar mig, vill ju åka sen när jag är ledig i två dagar, är ju inte ledig så ofta :/
Jag hade med mig lilla kameran för jag hade tänkt att fota lite i backen, men den hade inget batteri!!! Amatör jag! det är det första man ser till när man har med sig en kamera!

Jag bjuder på en bild från när jag, malin, jimmy och erik åkte till sundsvall i lördags istället, vi åkte dit för att hitta saker på mellandagsrean, men tro det eller ej, jag hittade bara tre saker varav bara den ena var på rean, men jag köpte iaf det viktigaste som jag åkte dit för, en ny mobil, min andra höll sig nämligen knappt vid liv :/

 


en bild som linda tagit på mig när jag kör bil, men jag såg nog nästan likadan ut när jag körde upp till Sundsvall :P

Min Jul!!!

Jag har haft en jättemysig jul med Familjen Nurmi och Thala som har varit här, vi har ätit massa gott och hft en härlig svenssonjul :P haha, inget annorlunda alltså.
Juldagen firade vi i Ilsbo, Hudik, Stadt och Ilsbo igen, det var jätte kul innan och efter stadt, för på stadt var det för mycket folk, man kunde knappt gå där inne och det var kö mellan våningarna, inte mysigt, så vi åkte hem med nattbussen istället för att stanna tills det stängde, sen hamnade vi på en liten hemmafest hos Martin tills klockan var ca fem då jag kom på att jag kanske borde gå och lägga mig som jag skulle upp och jobba morgonen efter, sjukt jobbit! men det var bara att hålla minen och se glad ut.


jag å "syrran", så underbart att träffa Linda igen, det var ju evigheter sen sist!


Emmelie, Linda och jag :)


grabbarna har trängt ner sig i soffan!


Häggen och Jimmy gör något :P


Jag och Linda igen.


På bussen in träffade vi massa folk :)


haha, snyggaste bilden, här var vi på förfest i hudik.


En bild från självaste Julafton måste jag ju också lägga upp!

Lan hos Jimmy

igår lanade Jimmy och hans kompisar hemma hos Jimmy.
Jag, Linda och Malin var självklart också med, hahah! vi är riktiga datanördar vi med, men vi spelade inte direkt CS och stannade heller inte hela natten, men det var trevligt ändå med lite pepparkakor, bullar chips och saft.


CS Nördarna Ekki, Erik, Stefan och Dennis


Cs nörden Jimmy


datanördarna Malin och Linda vid min nya dator!!!


killarna spelar cs och tjejerna kollar på fiskarna :P

Dator!!!

Nu har jag äntligen köpt min älskade bärbara dator!!! Den var dyr, gick över min tänkte budget endel, men det var det värt för den är bra!

Imorgon är det julafton, då kommer familjen Nurmi och Thala till oss, det ska bli så mysigt tycker jag!


En stor snögrotta som jag Jimmy och Antonio byggde förra året :)

Fan Fan Fan!

Jag har dödat min plattång!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FAN!!!!!!!!! Hur ska jag överleva nu????? :(:(:(
Jag kan verkligen inte jobba eller visa mig bland folk utan att ha plattat håret för jag ser ut som ett troll då, asså, mitt hår blir inte direkt lite frissigt, fluffigt, halvlockit, korvit och fult om jag inte gör något med det, till och med min egen pappa skrattade åt mig undrade vad jag hade gjort med håret en dag när jag bara skulle vara hemma och lät det självtorka, så illa är det! så då förstår ni nog att det är kris som jag ska jobba fredag,lördag,söndag,måndag,tisdag.... Jag kommer inte hinna köpa en ny! uscha!!!!
Men pappa ska till Sundsvall i morgon, får vell skicka en lapp med honom, och jag måste skriva exakt vad det är för någon jag vill ha, annars kommer han vell hem med en våffeltång eller något istället :P


jag vill ha rakt och fint hår av mig själv!!!!!!!!!!

Tävling!

En tävling för den som vill vinna en Digital Systemkamer, en Nikon D60!!! kom igen nu, ingen vill vell missa den chansen antar jag?
Här är tävlingen:

http://omdigitalkameror.se/vinn-en-nikon-systemkamera
http://omdigitalkameror.se/vinn-en-nikon-systemkamera

Eget företag!

Nu ni! Nu har jag fyllt i blanketter och räknat ut min genomsnittslön och skatt och sånt från skoaffärsjobbet och fyllt i en massa papper från skatteverket för att starta eget företag! Jippi! Snart så, snart så kommer jag att ha mitt egna företag, och det behövs, för jag har ett stort fotojobb på gång, eller det är iaf stort för lilla mig!
Men jag kommer fortfarande jobba kvar på skoaffären, för där trivs jag så bra och det är en lite säkrare inkomst nu i början, men jag kommer hålla på med fotograferandet på sidan av och om det går bra sen så får jag se hur jag gör då, jag vill ju helst flytta till stockholm sen och utveckla företaget mer där, jag och min syster har nämligen världens idé på gång som jag inte kommer avslöja!

Gud vad jag är glad att jag har sån drivkraft och är så envis när jag verkligen vill någonting och jag är glad att jag har en så snäll mamma och pappa som båda två driver företag och hjälper mig så mycket med att starta mitt nu.




Ni som bor i Hudiksvall har säkert sett denna vakra reklam på monitorerna i gallerian Fyren! Det är en reklam för min mamma och hennes kollegors tre företag och det är ett av reklamjobben jag har gjort åt dem.


Datorn igen.

Jag har inte riktigt kommit fram till vilken dator jag ska köpa ännu, men för tillfället står det mellan 2 olika varianter av Asus, täkte först köpa en Acer, men den är tydligen lite sämre en Asus tycker Martin, ja, det är ju en jungel det här när man inte kan så mycket själv om datorer. Men imorgon ska jag nog åka ner till bergsjödata, och prata med Anders, de säljer alla möjliga olika varianter av Asus så han kanske kan hjälpa mig att välja vilken som passar mig bäst.


Saltkråkan och Mc Donalds

Hitta lite gamla bilder som jag var tvungen att scanna in! riktiga nostalgibilder:

Här red Elina, jag och Josse och köpte hamburgare i mcdriven i åkersberga:







Det var roliga tider då det var vi och hästarna! Vi hittade alltid på en massa galna saker tillsammans.


Vi var på Saltkråkan ön med familjen en dag när vi var ute och båtluffade:

Snickargården, ni vet farbror Melkers hus.




Saltkråkan!



Bärbar dator

Jag ska köpa en bärbar dator, men jag vet inte vilken som jag inte rä så jätte haj på datorer men som tur är så har jag en snäll kusin som kan betydligt mer en mig som hjälper mig :D
Så jag får se vad det blir förnågon, måste ju ha en bra iaf så den kommer fungera bra till fotograferandet och redigerandet.

Lägenhet

Jusdet, jag har glömt att berätta att Jimmy har skaffat sig en fin lägenhet i Ilsbo :) eller det är inte hans, men han får ha den iaf Januari ut. Det som är lite roligt är att i det lägenhetshuset bor det bara ilsbograbbar, förutom i en lägenhet där det bor en stackars barnfamilj, de måste få stå ut med mycket fester och liv, men än tror jag inte att de har klagat och här omdagen så spelade mamman själv jätte hög  musik som lät upp i Jimmys lägenhet och så stod hon och dansade i köket när jimmy gick förbi ute :p Så de kanske trivs ändå.
Jag var och hälsade på Jimmy igår och skulle haft med mig kameran så ni fick se lite bilder, men självklart glömde jag den hemma. Så istället får jag bjuda på en isbjörnsbild!


Vackra Yasko

"Alla får, Alla får på vår jord har blott ett lösenord! alla får!"

Kommer ni ihåg var det citatet kommer ifrån?
BABE!









Bilderna har jag tagit på en vallhundskurs och där fick även den minsta voven vara med.

Pojkflickan Vincent och syster Isabelle.

Ja, jag vet inte, men jag älskar de här bilden på min lillasyster och min katt!







teknikmässigt är fotona inte bra alls, men jag älskar dem tack vare galenheten i dem.
Sen så har jag inte betsämt mig ännu för om jag ska säga han eller hon till Vincent, det är ju en hon, men vi har ju alltid trott att det är en han. Det är svårt att lära om när man alltid trott och sagt han.

Vinter









Det här är vad jag har gjort idag. Fotat lite och ridit lite.

Studiobild på en vacker doberman

Här kommer en av bilderna som jag fotograferade på syrrans doberman Naschido i studion för några veckor sedan:




Naschido är vädigt snäll och vacker men han är även väldigt jobbig!
Han har nämligen sina stunder (väldigt ofta) då han inte kan kontrollera sin inbillade hunger, de tillfällena kan han äta upp iprincip vad som helst, han tar bara en svängom i köket och ser vad han kan hitta där sen går han vidare till tvättstugan där katterna har sin mat och äter lite där, men om det varken finns något i köket eller tvättstugan då blir det favoriterna handskar som blir offret, jag vet inte hur många han har käkat upp.  Vi har ju självklart försökt få ur honom det här betendet men det är nästan omöjligt, det ända som fungerar för stunden är vattenpistolen, det tycker han inte om! Men det som fungerar aldra bäst är såklart att stänga honom ute från köket och tvättstugan men så kul är det faktist inte att ha stängda dörrar i hela huset.
Om det är någon som har ett förslag på hur man stoppar en allätande doberman så är ni välkomna att höra av er genast!

olalalalalalalala SNÖ!

Gårdagens inlägg fungerade för idag har det snöat massor hela dagen och jag är överlycklig!

men nu är jag sjukt trött och ska sova om jag ska kunna orka upp i morgon.

Godnatt!




så här lycklig är jag nu!


SNÖ!!!

Jag tänkte visa er hur mycket snö vi hade år 2006 när det kom över en meter på en natt :D


Det verkligen kräksnöade som man säger här uppe ;p


Man såg knappt två meter framför sig tackvare snön


Våran bil blev insnöad om man säger så


Så här mycket snö var det dagen efter, Grim är en stor nordsvensk på ca 160 cm i mankhöjd, så ni kan ju tänka er hur djup snö det var!


Ja, det var lite bilder från den vintern, det var faktist häfitigt att vara med om att det kommer över en meter snö över en natt!
Bilderna har ingen bra kvalitet alls men meningen är bara att visa hur mycket snö det var.
JAG VILL HA VINTER NU!!!
M

RSS 2.0